Περιβάλλον

06/02/2023 - 07:40

Χιονίζει στην πόλη της Μυτιλήνης

up date

Τελικά η πόλη της Μυτιλήνης δεν είδε άσπρη μέρα καθώς η χιονόπτωση αν και κράτησε πάνω από μία ώρα δεν είχε την ένταση ώστε να το χιόνι να παραμείνει...

Λίγο μετά τις 10  το πρωί δεν υπήρχε ίχνος από χιόνι στην πόλη της Μυτιλήνης

----

Εδώ και λίγα λεπτά - πρωί Δευτέρας - ξεκίνησε η χιονόπτωση  και στην πόλη της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με τις προβλέψεις τα φαινόμενα θα σταματήσουν νωρίς το μεσημέρι.

Το κύριο χαρακτηριστικό  των καιρικών συνθηκών στη πόλη της Μυτιλήνης μέχρι την Τετάρτη  θα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες ενώ θα μειωθεί η ένταση των ανέμων.

 

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι κλειστά και θα ενεργοποιηθεί η διαδικασία της τηλεκπαίδευσης. Για την Τρίτη και τον αν θα λειτουργήσουν θα αποφασιστεί τις επόμενες ώρες και θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Υπάρχει πάντως σοβαρό ενδεχόμενο τα σχολεία να μείνουν κλειστή και την Τρίτη λόγω χαμηλών θερμοκρασιών,

 

Με εντολή του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η κλιματιζόμενη αίθουσα αναμονής, που βρίσκεται εντός του Επιβατικού Λιμένα Μυτιλήνης, θα παραμείνει ανοιχτή από σήμερα το μεσημέρι και για όσο χρειαστεί, έως την βελτίωση των καιρικών συνθηκών, για να φιλοξενήσει τους έχοντες ανάγκη.

Παράλληλα, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας εξασφάλισε δωμάτια στο ξενοδοχείο Φοντάνα (Fontana Rooms) στην οδό Σαπφούς και όσοι έχουν ανάγκη (άστεγοι-άποροι) μπορούν να μεταβούν και να καταλύσουν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. 

Για περισσότερες διευκρινίσεις, το τηλέφωνο επικοινωνίας του ξενοδοχείου είναι το 22510 47920.

Μοιράσου το άρθρο!