Πολιτική

12/06/2014 - 13:05

1η συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «ο Άλλος Δρόμος»

Τ

ην Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 στο ανοιχτό αμφιθέατρο της μαρίνας Μυτιλήνης με  μεγάλη συμμετοχή μελών πραγματοποιήθηκε η 1η συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «ο Άλλος Δρόμος». Η συνέλευση είχε ως θέματα τον απολογισμό της μέχρι σήμερα παρουσίας, τον προγραμματισμό των δράσεων της επόμενης περιόδου αλλά και την εκλογή των οργάνων της Κίνησης.

Η συνέλευση ξεκίνησε με την τοποθέτηση του Στράτου Γεωργούλα όπου έκανε μια συνολική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αλλά και προτάσεις για τον προγραμματισμό των δράσεων. Στην συνέχεια πήραν τον λόγο μέλη της Κίνησης όπου στις τοποθετήσεις τους εκτίμησαν ότι ο Άλλος Δρόμος πρέπει να παρεμβαίνει σε όλα τα μέτωπα της περιόδου που είναι ανοιχτά και ότι πρέπει να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την κινητοποίηση των δημοτών.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η εκλογή των οργάνων σύμφωνα με το καταστατικό της Κίνησης. Τα όργανα της Κίνησης είναι το Πολιτικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από τους 4 εκλεγμένους  δημοτικούς και τους 34 κοινοτικούς και τοπικούς συμβούλους αλλά και από το Εκτελεστικό Συμβούλιο που εκλέγεται από την συνέλευση.

Τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου που εξέλεξε ομόφωνα η συνέλευση είναι τα κάτωθι: Θράσος Αβραάμ, Μαρία Αδαμοπούλου, Γιάννης Αθηναίος, Έφη Δημητράκα, Πέπη Κοκκίνη, Δώρα Μαρμάρου, Δημήτρης Μοιρασγεντής, Τέρπανδρος Πατσελής, Βαγγέλης Παυλής, Κωνσταντίνος Πολίτης, Μαρίνα Σπανέλλη, Άννα Ταξείδη, Αχιλλέας Χατζηνικολάου.

 

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν συνελεύσεις στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων για την συγκρότηση των τοπικών επιτροπών του Άλλου Δρόμου.

Μοιράσου το άρθρο!