Πολιτική

25/11/2011 - 11:59

2 Βίντεο με τον κυνηγημένο Άδωνι Γεωργιάδη στη Μυτιλήνη... Απολαύστε τα !!!

up date Δείτε νέο βίντεο Νέο βίντεο με Άδωνι Γεωργιάδη : η έξοδος του από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό
------------------------------ Προσέξτε στο πρώτο και δεύτερο βίντεο το κύριο με την καφέ τσάντα.  Αρχικά βγαίνουν μαζί και στη συνέχεια... ο κος Αδωνις Γεωργιάδης από το φόβο του (;) από τη βιασύνη του (;) τον αφήνει έξω από το περιπολικό !!! Στο πρώτο βίντεο φαίνεται ο κύριος με την καφέ τσάντα επιβιβάζεται στο δεύτερο περιπολικό και ακολουθεί το πρώτο περιπολικό που φυγάδευσε τον Άδωνι Γεωργιάδη. Η "Ελευθεροτυπία" / Στρατής Μπαλάσκας γράφει για την επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη

«Ακρως επεισοδιακή» η χθεσινή πρώτη ολιγόωρη επίσκεψη του νέου υφυπουργού Ναυτιλίας Αδωνι Γεωργιάδη στη Μυτιλήνη, έδρα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής (πρώην Υπουργείο Αιγαίου). Δέχτηκε βροχή από αντικείμενα και φυγαδεύτηκε κακήν κακώς.

Νωρίτερα είχε συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών φορέων και αρχών και προήδρευσε σε σύσκεψη με τους επαγγελματίες αλιείς της Λέσβου, με κύριο θέμα την αλιεία με τις μηχανότρατες.

Ακόμα έθεσε «κόκκινες γραμμές» λέγοντας πως επί των ημερών του δεν θα μείνει κανένα νησί χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση, ενώ δεν θα περάσει διάταξη για κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Κατά την αποχώρησή του από τη Γενική Γραμματεία τον περίμεναν εργαζόμενοι και νέοι κυρίως από τους χώρους της Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου για να τον αποδοκιμάσουν. Κι αυτό παρά τα εντυπωσιακά μέτρα ασφαλείας που είχαν εφαρμοστεί όλη μέρα χθες τόσο από την ΕΛ.ΑΣ. όσο και από το Λιμενικό Σώμα.

Τελικά γύρω στις 2.30 το μεσημέρι και έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας ο κ. Γεωργιάδης φυγαδεύτηκε με περιπολικό υπό βροχή αβγών, νεραντζιών και σακουλών με κόκκινη μπογιά αλλά και συνθημάτων εναντίον της κυβέρνησης, του «φασίστα υπουργού» και του Μνημονίου.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε λίγη ώρα αργότερα στην Προκυμαία όπου εδρεύει τοπικός τηλεοπτικός σταθμός, στον οποίο ο κ. Γεωργιάδης -καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο- σταμάτησε για μια προκαθορισμένη συνέντευξη. Ο τηλεοπτικός σταθμός πολιορκήθηκε από νέους και εργαζομένους, ενώ και πάλι ο κ. Γεωργιάδης φυγαδεύτηκε με επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού Σώματος υπό βροχή αβγών.

Τελικά έφτασε στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης απ' όπου και αναχώρησε για την Αθήνα. Ας σημειωθεί ότι ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων στη Γενική Γραμματεία κ. Ζαρταμόπουλος και Κουντουρέλλης αρνήθηκαν να συναντηθούν χθες με τον κ. Γεωργιάδη

Μοιράσου το άρθρο!