Πολιτική

13/04/2019 - 11:28

20 χρόνια δασκάλα στα Λουτρά... από τα Λουτρά η αφετηρία για την Εριφύλη

Από τα Λουτρά ξεκίνησε τις περιοδείες της η Εριφύλη Χιωτέλλη ( υποψήφια Δήμαρχος για το Δήμο Μυτιλήνης)

Από τα Λουτρά, ξεκίνησε την πορεία της για την διεκδίκηση του δήμου Μυτιλήνης, η Εριφύλη Χιωτέλλη. 

Συνοδευόμενη  από  πολυπληθή ομάδα υποψηφίων της "Πυξίδας", επισκέφθηκε την Παρασκευή το απόγευμα το χωριό. Όπως και η ίδια είχε σημειώσει από το πρωί στην σελίδα της στο fb "Τα Λουτρά είναι το χωριό, που τα τελευταία, πολλά, χρόνια, υπηρετώ σαν δασκάλα. Οι κάτοικοι του, οι μαθητές μου, με έχουν αγκαλιάσει όλα αυτά τα χρόνια με την αγάπη και την εκτίμησή τους. Η πορεία μας για την διεκδίκηση του νέου Δήμου Μυτιλήνης θα ξεκινήσει από εδώ. Τους το οφείλω..."

"Είμαι 20 χρόνια δασκάλα εδώ, περισσότερο από ότι έζησα στο χωριό μου στην Πελόπη, άρα μπορώ να σας μιλήσω σαν συγχωριανή σας" είπε στους κατοίκους, στη  σύντομη ομιλία της σε ένα από τα καφενεία του χωριού και παρουσίασε το σχέδιο της για την από εδώ και πέρα λειτουργία των κοινοτήτων.

Αργά το βράδυ, αναφερόμενη στην περιοδεία της στη χωριό, η Εριφύλη Χιωτέλλη σημείωσε, πάλι με σχετική ανάρτησή της:

"Λίγες φορές θα ακούσετε από εμάς το γνωστό κλισέ που λένε οι άλλοι: "ακούσαμε τα προβλήματα των κατοίκων και υποσχεθήκαμε λύσεις". Οχι γιατί δεν υπάρχουν προβλήματα, ούτε γιατί δεν υπάρχουν οι λύσεις. Οι "κάτοικοι" αυτού του τόπου είμαστε εμείς, Θέλουμε να είμαστε μέρος της λύσης των προβλημάτων, που σαν πολίτες αντιμετωπίζουμε. Στη δουλειά, στο σχολείο, στον ελεύθερο χρόνο, στον δημόσιο χώρο. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Αυτόν τον κόσμο, δηλαδή, όλους και όλες εμάς, θέλουμε να εκφράσουμε και να φέρουμε στο προσκήνιο. Στο δημοτικό συμβούλιο, στη διοίκηση του νέου Δήμου Μυτιλήνης.
Αυτό είπαμε, με τον νέο μας ρόλο, στους φίλους μας στα Λουτρά. Τους ζητήσαμε, όπως μας εμπιστεύτηκαν τόσο χρόνια, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να κάνουν το ίδιο και τώρα. Στα νέα μας καθήκοντα. Πήραμε ανοιχτές αγκαλιές! Τόσα χρόνια κοιτάμε του ανθρώπους στα μάτια, Αυτό κάνουμε και τώρα, αυτό θα κάνουμε και αύριο. Το ξέρουν και το ξέρουμε!"

Μοιράσου το άρθρο!