Πολιτική

24/09/2010 - 10:56

3 πρόσωπα σφάζονται στα πόδια του Ν.Γιακαλή για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη στη Λέσβο

Η αδυναμία - ολιγωρία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Νάσου Γιακαλή να ορίσει Αντιπεριφερειάρχη στη Λέσβο δεν είναι τυχαία…

3 πολιτικά πρόσωπα σφάζονται για να καθίσουν στην καρέκλα του Αντιπεριφερειάρχη !!!! ( να υπενθυμίσουμε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης  ορίζεται εκ των προτέρων και δεν χρειάζεται καμία ψήφο για την εκλογή του )

Ας δούμε τα 3 πρόσωπα που παλεύουν για την καρέκλα ….

  1. Αλέκος  Γιαζιτζόγλου πρόεδρος της ΕΑΣ Λέσβου και πρώτος επιλαχών Βουλευτής του Νομού Λέσβου.  Ελέγχει πολιτικά ολόκληρο το Δυτικό τμήμα του νησιού , έχει ισχυρή πρόσβαση στον αγροτικό κόσμο.
  2. Μιχάλης Μαμάκος  επικεφαλής της Νομαρχιακής Παράταξης του Φ.Παπαδέλλη  , τέως Δήμαρχος Πλωμαρίου.   Το πάθος του για την καρέκλα είναι τόσο μεγάλο που συγκαλεί σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ για να πιέσουν και να επιλεγεί Αντιπεριφερειάρχης !!!!
  3. Ηρακλής Βερβέρης είναι Γραμματέας της Περιφερειακής του ΠΑΣΟΚ και έχει μαζί του το βαθύ κομματικό μηχανισμό.

και άλλο ένα πρόσωπο εκτός ΠΑΣΟΚ.... παίζει το όνομά του  για  λόγους  επικοινωνιακούς ....να δείξουμε ότι έχουμε ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο....

  1. Σωτήρης Ζαμτράκης  πρόεδρος ΤΕΔΚ , από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Αφού έφαγε πόρτα από το Παύλο Βογιατζή τώρα φλερτάρει με το Ν. Γιακαλή.  Στελέχη του ΠΑΣΟΚ ευθέως είπαν  στο Γιακαλή ότι αν κάνει μια τέτοια επιλογή θα καταστραφεί….

Και τι λέει για όλα αυτά ο Νάσος Γιακαλής : θα ορίσει το κόμμα !!!!

ΟΜΩΣ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ : ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΗΔΙΑ

Μοιράσου το άρθρο!