Πολιτική

12/04/2019 - 20:01

8 νέα ονόματα στο ψηφοδέλτιo της «Ανταρσίας στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά»

8 νέα πρόσωπα για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά»

Το ψηφοδέλτιο της «Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά» συνεχίζει να πλαισιώνεται από αγωνιστές και αγωνίστριες του εργατικού κινήματος.

Σ αυτό συμμετέχουν εκπαιδευτικοί, μισθωτοί τεχνικοί, ιδιωτικοί υπάλληλοι, αγρότες, έμποροι, φοιτητές, νέοι επιστήμονες (άνεργοι ή ελαστικά εργαζόμενοι), συνταξιούχοι, αγωνιστές με ενεργή δράση στα σωματεία και στους κοινωνικούς τους χώρους, πολλοί εκλεγμένοι σε διοικητικά συμβούλια, με δράση στα τοπικά κινήματα, με καλλιτεχνική και αθλητική προσφορά.

  • Αποστολίδης Ζαννής, Μηχανολόγος Μηχανικός, με καταγωγή από τη Λαγκάδα της Χίου.  Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ) και μέλος του ΣΜΤ Μακεδονίας.
  • Δημηρακοπούλου Αρετή, Με καταγωγή από την Ερεσό Λέσβου. Μεταφράστρια, επιμελήτρια, αρθρογράφος, καθηγήτρια Αγγλικών. Εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο της Μυτιλήνης.
  • Δημητριάδης Βλάσης, από τη Χίο. Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, από τη Χίο.  Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Διαμαντίδης Σεβαστός Καθηγητής Β βάθμιας Εκπαίδευσης. Υπήρξε για τέσσερα χρόνια αιρετό μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου Β΄ θμιας εκπαίδευσης Σάμου. Εδώ και πολλά χρόνια εκλέγεται στο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Λ.Μ.Ε. Σάμου (τα τελευταία στη θέση του προέδρου).
  • Ιντζιρτζής Γιώργος, Χημικός, εργάζεται στο Γενικό Χημείο του Κράτους, με καταγωγή από τη Λέσβο
  • Κατσιόλα Αποστολίνα (Λίνα), Αδιόριστη εκπαιδευτικός, βιβλιοϋπάλληλος. Ασχολήθηκε με την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ομάδων όπως Ρομά και ΑμεΑ. Από το 2000 εργαζόταν στον κλάδο του βιβλίου, μέλος του Σωματείου Υπαλλήλων Βιβλίου και Χάρτου του νομού Θες/νίκης, του οποίου υπήρξε γραμματέας και πρόεδρος. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Λαγκάδα Χίου.
  • Μοριανού Γιασεμή, Με καταγωγή από Λέσβο και Λήμνο. Υποψήφια διδάκτωρ του Πολυτεχνείου Κρήτης με αντικείμενο έρευνας την διαχείριση νερού στη γεωργία. Πρόεδρος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Χανίων
  • Παυλής Στρατής Από το Σκουτάρο Λέσβου. Γιατρός στο Κέντρο Υγείας Άντισσας, γραμματέας της Ένωσης Ιατρών Ε.Σ.Υ. Λέσβου και έχει διατελέσει Περιφερειακός Σύμβουλος της «Ανταρσία στο Αιγαίο - Αντικαπιταλιστική Αριστερά» την περίοδο 2016 - 2017.

 

Μοιράσου το άρθρο!