Πολιτική

29/06/2023 - 14:52

"Αγωνιζόμαστε και γλεντάμε"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μετεκλογικό γλέντι του ΚΚΕ στην πλατεία Σαπφούς, παρουσία δεκάδων μελών και φίλων του Κόμματος.

Εκ μέρους της ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ χαιρετισμό απηύθυνε η Μαρία Βουλβούλη. Στη συνέχεια το λόγο πήρε η βουλευτής Ν. Λέσβου του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα που τόνισε ότι ο λαός της Λέσβου έχει τη δική του εκπροσώπηση στη Βουλή και πως οι κομμουνιστές βουλευτές θα μπουν μπροστά στους αγώνες από την επόμενη κιόλας μέρα.

Τους χαιρετισμούς ολοκλήρωσε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής επικρατείας, ο οποίος επισήμανε ότι η άνοδος του ΚΚΕ δεν ήταν κάτι συγκυριακό αλλά αποτέλεσμα της δράσης και των αγώνων του Κόμματος όλο το προηγούμενο διάστημα. Στη συνέχεια έκανε λόγο για την επόμενη μέρα που το ΚΚΕ είχε πει και προεκλογικά ότι θα είναι δύσκολη με νέα αντιλαϊκά μέτρα και προαπαιτούμενα  στα οποία συμφωνούν προγραμματικά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ. Τέλος, κάλεσε όσους νιώθουν απογοητευμένοι από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να μην εγκλωβιστούν σε νέες αυταπάτες και να συσπειρωθούν με τις δυνάμεις του ΚΚΕ για τις νέες μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά με χορούς και τραγούδια από το συγκρότημα «Άνω Κάτω».

 

χ

Μοιράσου το άρθρο!