Πολιτική

02/08/2018 - 07:01

'Ακρα του τάφου σιωπή για την Τσουβελεκάκη από την Περιφέρεια - Νέα επιστολή από τη Μ. Νικολάρα

Μ

ετά από 40 μέρες σιγής ιχθύος εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής , για την ερώτηση  για την υπάλληλο κ. Μ.Τσουβελεκάκη,  η Μαρία Νικολάρα απέστειλε  χθες την παρακάτω επιστολή- επαναφορά της ερώτησης:

 


κ.Περιφερειάρχης, κ Αντιπεριφερειάρχη
εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός, ότι αν και πέρασε ήδη πάνω από ένας μήνας, δεν  απαντήσατε στην από 21/6/2018 ερώτησή μου  - υποχρέωση σας απορρέουσα  εκ του νόμου και του κανονισμού λειτουργίας ( κάθε σύμβουλος έχει δικαίωμα να καταθέτει γραπτές ερωτήσεις οι οποίες απαντώνται γραπτά από τον Περιφερειάρχη ή τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την κατάθεσή τους.)-
Την  ίδια στιγμή η μη τήρηση της νόμιμης και θεσμοθετημένης διαδικασίας  να απαντήσετε στην ερώτησή μου αντανακλά εντέλει και  στους συμπολίτες μας αλλά και στην ίδια την υπάλληλο κ.Μ.Τσουβελεκάκη ως πιθανά θιγόμενη.
Για το λόγο αυτό σας επαναφέρω την ερώτηση και περιμένω άμεσα την απάντησή σας

κ.Πρόεδρε του Περιφερειακού Συμβουλίου, η κοινοποίηση της ερώτησης και σε σας έχει σκοπό την ευαισθητοποίησή σας σε θέματα τήρησης του κανονισμού λειτουργίας και την προστασία του Συλλογικού μας οργάνου. Για τον λόγο αυτό ζητώ την παρέμβασή σας και παρακαλώ στη σημερινή συνεδρίαση να υπάρξει αιτιολογημένη απάντηση για τους λόγους για τους οποίους δεν απαντήθηκε η από 21/6/2018 ερώτησή μου.

Μαρία Νικολάρα
Περ.Σύμβουλος της παράταξης
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΟΝΙΜΗ ΓΡΑΜΜΗ

Μοιράσου το άρθρο!