Πολιτική

23/01/2013 - 15:30

Αλήθειες και σκληρές κουβέντες για τον Παρακευαΐδη από το Βουνάτσο

Αλήθειες και σκληρές κουβέντες για τον Παρακευαΐδη από το Βουνάτσο

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 
«Μετά τις παραιτήσεις του κ. Πατέστου και της κας Δόλκα, το γαϊτανάκι των παραιτήσεων εξακολουθεί να ξετυλίγεται με τη χθεσινή παραίτηση του κ. Παρασκευαϊδη από την ιδιότητα του Προεδρεύοντος του Δημοτικού Συμβουλίου για τις Δημαιρεσίες της εκλογής Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Σώματος. Τούτο συνέβη χθες γύρω στις 3:00 το μεσημέρι, όταν κοινοποιήθηκε σ’ αυτόν η απόφαση ακύρωσης της διαδικασίας εκλογής Προεδρείου της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης Ιανουαρίου 2013 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, κατόπιν αποδοχής της ενστάσεως μου που άσκησα σ’ αυτή ως νομίμου και βασίμου.
 
Ο κ. Παρασκευαϊδης, δεν άντεξε να υποστεί την έσχατη γελοιοποίηση, υποχρεωνόμενος να επαναλάβει ως Προεδρεύων τώρα τα υποδεικνυόμενα στην ως άνω απόφαση, τα οποία ωστόσο καλώς εγνώριζε και όμως, παρανόμως, δεν εφάρμοσε παρά τις δικές μου επισημάνσεις και προτροπές, κατά τρόπο εκκωφαντικό μάλιστα, καταγραμμένες στα πρακτικά της ως άνω συνεδρίασης γεγονός που με οδήγησε στην καταγγελία μου ως πραξικόπημα και στην αποχώρησή μας από την ιλαροτραγωδία της προαναφερόμενης παράνομης συνεδρίασης της 13 – 1 - 2013. Δυστυχώς για τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης Λέσβου, δυστυχώς για τις σπουδαίες και επείγουσες υποθέσεις μάλιστα, που εκκρεμούν και μας κυνηγούν, δυστυχώς για τους συνδημότες μας που βασανίζονται, ο κ. Παρασκευαϊδης και οι συνεργοί του στέλνουν την πραγματοποίηση των νέων Δημαιρεσιών για την επόμενη Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013, αδιαφορώντας παντελώς και προσβάλλοντας ευθέως τη νοημοσύνη των Δημοτών και τα συμφέροντα του τόπου. Γι’ αυτούς ισχύει το Ευαγγελικό «Και απελθών, απήγξατο!!» (Και αφού έφυγε – ο Ιούδας – πήγε και κρεμάστηκε!!).
 
Εμείς αταλάντευτα, παρά την μεθοδευμένη τραγωδία στην οποία εμπλακήκαμε χωρίς καμία υπαιτιότητα μας, εξακολουθούμε να πράττουμε το καθήκον μας στο ακέραιο υπηρετώντας τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης και τα πραγματικά συμφέροντα των συνδημοτών μας. Όμως σύντομα θα επέλθει η «καθάρσις» της τραγωδίας. Οι συνδημότες μας, γνωρίζουν πλέον όλη την αλήθεια. Και θα τιμωρήσουν παραδειγματικά τους σκευωρούς».   

Μοιράσου το άρθρο!