Πολιτική

11/11/2010 - 14:57

"Αλλαγή Πορείας": να πράξουν κατά συνείδηση στο Β γύρο

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που με τη ψήφο τους στην Αλλαγή Πορείαςμας στήριξαν στην όμορφη αυτή προσπάθεια. Μας ενθάρρυναν και μας επέλεξαν, ώστε από κάποιες δημόσιες θέσεις να αγωνιστούμε για τις αρχές που έχουμε διατυπώσει σ’ όλη την προηγούμενη περίοδο. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας που μας στήριξαν από περιοχές που δεν μπορέσαμε να έχουμε εκπροσώπηση με δικούς τους συντοπίτες.

Στην Αλλαγή Πορείας είμαστε αποφασισμένοι να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να φθάσει η φωνή των συμπολιτών μας από κάθε γωνιά του νησιού στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Και όσο περισσότεροι/ες  ενεργοποιηθούν σ’ αυτή την προσπάθεια τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα πετύχουμε.

Η παράταξη μας ήλθε για να μείνει και να εδραιωθεί στα δημοτικά πράγματα του νησιού μας. Τις αμέσως επόμενες ημέρες η «Αλλαγή Πορείας» συγκροτεί ομάδες καθημερινής παρέμβασης στην πόλη και τα χωριά του νησιού μας, που θα συντονίζονται μέσα από ένα ανοιχτό, πλουραλιστικό, παλλεσβιακό, συντονιστικό όργανο. Οι ομάδες αυτές θα καταγράφουν τα τοπικά προβλήματα και θα προτείνουν άμεσες λύσεις με βάση τους προγραμματικούς μας άξονες. Στόχος μας είναι μέσα από την παρουσία των εκλεγμένων εκπροσώπων μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα Τοπικά συμβούλια αλλά και μέσα από την καθημερινή μας επαφή μες τι τοπικές κοινωνίες να σταθούμε στο πλευρό όλων των πολιτών του νησιού μας, καλλιεργώντας το σπόρο αυτής της άλλης αντίληψης για την αυτοδιοίκηση που νομίζουμε ότι ανεξάρτητα από πρόσωπα, πρέπει κάποτε να καρπίσει.

Όσον αφορά στον δεύτερο γύρο, έχει περάσει η εποχή που οι παρατάξεις καθοδηγούσαν τον κόσμο στην ψήφο του. Ζητήσαμε την ψήφο των συμπολιτών μας στον πρώτο γύρο. Τώρα, οι συμπολίτες μας είναι ελεύθεροι να πράξουν κατά συνείδηση.

 

Το γραφείο τύπου του συνδυασμού

«ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΛΗΣ
   

Μοιράσου το άρθρο!