Πολιτική

30/10/2014 - 08:25

...άλλο Δημήτρης Βουνάτσος κι άλλο Σπύρος Γαληνός!

yle="text-align: justify;">Τον επιθυμήσατε; Τα απέραντα λογύδρια, τα στομφώδη λόγια, τις ανούσιες αναφορές στις διαδικασίες, τα αλλεπάλληλα δελτία τύπου για κάθε δραστηριότητα του, τις μακρόσυρτες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. Αλλά και την εμμονή του στον Κακοκράτη που εγκλώβισε τελικά ολόκληρη τη δημοτική του αρχή.

Ο νέος Δήμαρχος Λέσβου τουλάχιστον μέχρι στιγμής κινείται διαφορετικά. Χωρίς να προβάλλεται ο ίδιος, έχοντας δώσει μια σειρά από ευθύνες στους δημοτικούς συμβούλους κι εμφανίζοντας μια διάθεση συνεργασίας με την αντιπολίτευση, έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται στην καθημερινότητα. Τουλάχιστον στη Μυτιλήνη έχουν γίνει παρεμβάσεις οι οποίες είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού. Βιτρίνα θα μου πείτε; Γιατί όχι. Καλώς κακώς από τη βιτρίνα ξεκινάς.

Βέβαια το μεγάλο στοίχημα της παρούσας δημοτικής αρχής είναι εμφανίσει μια Λέσβο καθαρή. Γιατί αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα που εντόπιζαν ντόπιοι κι επισκέπτες. Και βέβαια, η δημαρχιακή θητεία δεν είναι κατοστάρι, είναι μαραθώνιος. Μην τα δώσει όλα τώρα και μετά από κανά χρόνο αρχίζει να κάθεται…

ΕΡΜΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!