Πολιτική

10/11/2010 - 17:30

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ Ν. ΛΕΣΒΟΥ για το εκλογικό αποτέλεσμα

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ  Ν. Λέσβου...δεν λέει λέξη για το Παντελή Πατερέλλη...

Προφανώς  εφαρμόζουν τη γνωστή τους τακτική εδώ και τόσα χρόνια...κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί... η τακτική που διέλυσε το ΠΑΣΟΚ στη Λέσβο !!!!

______________________________________

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών στη χώρα, με τους πολίτες να εκλέγουν για πρώτη φορά αιρετούς Περιφερειάρχες και Δημάρχους των νέων διευρυμένων Δήμων στα πλαίσια του «Καλλικράτη».

Η οποιαδήποτε ανάγνωση των αποτελεσμάτων ενέχει σοβαρό ρίσκο, όμως 3 πράγματα γίνανε απολύτως ξεκάθαρα.

Πρώτον ότι η μεγάλη αποχή έδειξε για ακόμη μια φορά ότι η επικοινωνία ανάμεσα στο πολιτικό σύστημα και τους πολίτες πρέπει να βελτιωθεί, πρέπει να δημιουργηθεί μια σχέση αμεσότητας, ειλικρίνειας και ελπίδας.

Δεύτερον συμπέρασμα που εξάγεται από το γεγονός ότι οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ κατέκτησαν την πρώτη θέση ενδιάμεσα της μεγαλύτερης μεταπολεμικής οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα, η κοινωνία έδειξε με την ψήφο της αφενός ότι κατανοεί και συμπορεύεται με την πολιτική της Κυβέρνησης στην προσπάθεια της για την εξυγίανση της χώρας και την έξοδο της από την οικονομική κρίση και αφετέρου ότι επιθυμεί πολιτική σταθερότητα.

Το τρίτο συμπέρασμα που εξάγεται από την ελαφριά μείωση των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ είναι ότι η κοινωνία δεν αντέχει νέα μέτρα λιτότητας αλλά επιθυμεί πλέον μια δικαιότερη κατανομή του εισοδήματος.

Όσoν αφορά την περιοχή μας, οι Κασσάνδρες που προβλέπανε άνετη επικράτηση στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου του συντηρητικού υποψηφίου διαψεύστηκαν και έδειξαν ότι ο λαός έχει συνυπολογίσει την απραξία και την κακοδιαχείριση στην Νομαρχία Λέσβου τα τελευταία χρόνια.

Καλούμε λοιπόν όλους τους προοδευτικούς πολίτες της Λέσβου να προσέλθουν στις κάλπες και να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο «Ισχυρό Βόρειο Αιγαίο» του Νάσου Γιακαλή δίνοντας μήνυμα ελπίδας και προοπτικής για τα νησιά μας.

 

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ν. ΛΕΣΒΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!