Πολιτική

22/09/2020 - 14:46

Ανησυχία στον πληθυσμό της Μυτιλήνης για τη "βόμβα" κορονοϊού

Επιστολή προς τους Υπουργούς από την Περιφέρεια

Έντονη ανησυχία στον Τοπικό πληθυσμό της Μυτιλήνης και των όμορων Δημοτικών Ενοτήτων , προκαλεί ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού στους εισερχόμενους στη νέα  προσωρινή Δομή στον Καρά Τεπέ   σε συνδυασμό με την  μαζική κυκλοφορία των Αιτούντων Ασύλου,  χωρίς να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα, στη πόλη και τα καταστήματα της περιοχής, τις ώρες που επιτρέπεται η κυκλοφορία,  ήτοι από τις 8:00πμ έως τις 20:00μμ.

Ανησυχία προκαλεί και η χωρίς έλεγχο και τήρηση των μέτρων  κυκλοφορίας Προσφύγων,  που διαμένουν σε σπίτια και διαμερίσματα. 

Η ανησυχία αυτή επιβεβαιώνεται και από δημοσιεύματα του Τοπικού Τύπου , όσο και  από πολλές οχλήσεις που δέχθηκε η Περιφέρεια Β. Αιγαίου  .

Σχετική επιστολή  απεστάλη προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με Κοινοποίηση προς τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου και από τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Μεταναστευτικής Κρίσης   Δημήτριο Κουρσουμπά., με την οποία ζητά να ληφθούν  εντατικότερα μέτρα, με στόχο την προστασία όλων, από τη διασπορά του ιού, αλλά  και την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους. 

 

Αναλυτικά η επιστολή στο επισυναπτόμενο αρχείο: 

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Επιστολή Αντιπεριφερειάρχη 517.72 KB

Μοιράσου το άρθρο!