Πολιτική

01/02/2023 - 18:30

Ανοιχτή συζήτηση του Παναγιώτη Χριστόφα με πολίτες στη Γέρα

Τους κατοίκους της δημοτικής ενότητας Γέρας θα συναντήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας σε μια ανοιχτή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στις 18:30 στην Αίθουσα Πολιτισμού «Οδυσσέας Ελύτης» στον Παππάδο. 

Στην εκδήλωση αυτή, ο κ. Χριστόφας θα συζητήσει με τους πολίτες για τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές της ευρύτερης περιοχής, ενώ θα παρουσιαστούν και κάποια βασικά σημεία των προτάσεων της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» ειδικά για τη δημοτική ενότητα Γέρας.

Η ανοιχτή συζήτηση στον Παππάδο αποτελεί μέρος μιας σειράς αντίστοιχων εκδηλώσεων αλλά και συναντήσεων του Παναγιώτη Χριστόφα με πολίτες και εκπροσώπους φορέων σε όλη την έκταση του Δήμου Μυτιλήνης, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ανοιχτής διαβούλευσης, που έχει ως στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής και τη συνδιαμόρφωση του προγράμματος της αυτοδιοικητικής κίνησης ΜΠΡΟΣΤΑ «από τα κάτω προς τα πάνω», με σκοπό να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες και προκλήσεις του τόπου μας.   

Μοιράσου το άρθρο!