Πολιτική

11/09/2020 - 09:16

Αντί να στείλουν πλοία για τους πρόσφυγες έστειλαν ΜΑΤ στη Μυτιλήνη.... Δεν θα περάσουν τα σχέδια τους - Ανακοίνωση ΚΚΕ

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΣΒΟΥ ΚΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η κυβέρνηση της Ν.Δ., αντί να στείλει στη Λέσβο πλοία για να μεταφέρει τους πρόσφυγες και μετανάστες στην ελληνική ενδοχώρα, αντί να στείλει υγειονομικούς , τεστ, μάσκες και φάρμακα για να καλύψει τα τεράστια κενά που υπάρχουν μπροστά στην έξαρση του κορονοϊού που μαστίζει το νησί μας, έστειλε  αύρες και ΜΑΤ για να αντιμετωπίσει τον εχθρό - λαό, που αγωνίζεται για να απεγκλωβιστούν όλοι οι πρόσφυγες και μετανάστες  από τη Λέσβο.

Επωμίζεται έτσι τεράστιες ευθύνες για την τροπή που θα πάρει η κατάσταση στο νησί και όσον αφορά την εξέλιξη της ανθρωπιστικής κρίσης που συνεχώς διογκώνεται και όσον αφορά στην εξέλιξη της υγειονομικής κρίσης, που είναι από τις μεγαλύτερες πανελλαδικά.  Επωμίζεται τεράστιες  ευθύνες για το μέλλον αυτού του τόπου όταν παγιώνει την αντιμετώπιση  των κατοίκων του σαν εχθρούς.

Τα καταστροφικά, και για τους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες και μετανάστες και για τους κατοίκους του νησιού, σχέδια της δεν θα περάσουν. Ο  λεσβιακός λαός έχει και την πείρα και τη δύναμη και τη θέληση να τα ματαιώσει.

Μόλις έφτασαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης με το πλοίο της γραμμής, δύο Αύρες της Αστυνομίας 9 κλούβες των ΜΑΤ και δύο οχήματα του ΕΟΔΥ από την Αθηνα.

Posted by Lesvosnews.net on Thursday, September 10, 2020

Μοιράσου το άρθρο!