Πολιτική

01/12/2019 - 04:19

Αντιδράσεις πολιτικών προσώπων για το Διαβολόρεμα

Στο σημείο αυτό καταγράφονται όλες οι δηλώσεις - αντιδράσεις πολιτικών προσώπων για τη χωροθέτηση κλειστής δομής μεταναστών στο Διαβολόρεμα, * - - Συνεχής ανανέωση - - *

 

Επαναλαμβάνω για μια ακόμα φορά ότι η απόφαση τόσο του πρόσφατου Δημοτικου συμβουλίου σχετικα με το Μεταναστευτικο προσφυγικο ζητημα όσο και η απόφαση των πέντε δημάρχων που συγκλήθηκε στην Αθηνα κατά τη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ είναι Δεσμευτικη σεβαστή και φυσικά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Στρατής Κύτελης

Δήμαρχος Μυτιλήνης 

-----

Επειδή η κοροϊδία δεν έχει όρια, αυτό που δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, πρέπει να το κάνουν άπαντες. Ο συνδυασμός μας "Με συνέπεια κι' ευθύνη ... όλοι για τη Μυτιλήνη !!!", που στις κοινοτικές εκλογές της Μυτιλήνης πρώτευσε, πρέπει να κάνει ακριβώς το ίδιο. Άμεση παραίτηση όλων.

Αύριο ο αντικαταστάτης μου και Πρόεδρος της Δ/Κ Μυτιλήνης Αλέκος Κουζινόγλου, πρέπει να καλέσει όλο το συνδυασμό (εκλεγέντες και μη), ώστε να ληφθούν αποφάσεις. Η κοροϊδία σ' αυτό το νησί, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Προχθές άπαντες δήλωναν "'όχι άλλη δομή στη Λέσβο" και τώρα εντελώς ξαφνικά (!!!) όλα είναι έτοιμα, προκειμένου να ξεκινήσει η νέα. Και που ??? Μέσα στο εμβληματικό δάσος.

Πάνος Πίτσιος

π. Πρόεδρος Δ/Κ Μυτιλήνης (2014 – 2019) & (τιθέμενος σε αργία) επανεκλεγείς

Πρόεδρος Δ/Κ Μυτιλήνης, πλειοψηφών όλων των συνδυασμών, των κοινοτικών εκλογών του 2019.  

-----

Με αφορμή τα δημοσιεύματα για την δημιουργία νέας κλειστής δομής στη Λέσβο στην καρδιά του δάσους, αν αυτό αληθεύει .. δεν υπάρχουν λόγια για τις φαεινές ιδέες των αρμοδίων ..
Καθαρές κουβέντες κύριοι ..
Νέα δομή πουθενά στο νησί !!!!!
Θυμίζω επίσης, ότι ο Περιφερειάρχης έχει την υποχρέωση να εκτελεί τις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου με βάση τις διατάξεις του Άρθρου 159 του Νόμου 3852/2010.

Θεόδωρος Βαλσαμίδης 

Περιφερειακός Σύμβουλος

 

----

Όσο αποκαλύπτεται το πλάνο τους να μας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων, τόσο θα επαναλαμβάνουμε τη σταθερή μας θέση:
ΚΑΜΙΑ νέα δομή στη Λέσβο. Ούτε στα Μυστεγνά, ούτε στην περιοχή "Διαβολόρεμα", ούτε ΠΟΥΘΕΝΑ!
Ούτε σε κανένα από τα νησιά μας!

Παναγιώτης Χριστόφας

Περιφερειακός Σύμβουλος - επικεφαλής της παράταξης "ΤΟΛΜΑΜΕ για το Αιγαίου"

-----

ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

ΚΑΜΜΙΑ ΝΕΑ ΔΟΜΗ.

ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ

ΦΥΛΑΞΗ ΣΥΝΟΡΩΝ.

Παναγιώτης Βάλεσης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λέσβου

-------

 

Η δημιουργία νέας δομής στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, θα πρέπει να αποκλεισθεί.

Είναι πρωτίστως θέμα εθνικής ασφάλειας.

Άρης Ελευθερίου

Δημοτικός  Σύμβουλος  - Γενικός Γραμματέας Δήμου Δυτικής Λέσβου

-----

 

Στην Μυτιλήνη μπορούν να συμβούν τα πάντα. Οι μη θέλοντες τα κλειστά κέντρα κράτησης των μεταναστών είναι και οι ακροδεξιοί αλλά και όλων των πλευρών προς τα αριστερά έως την άκρα αριστερά. Αλλά θα περίμενα τουλάχιστον η τοπική Νέα Δημοκρατία να βγει μπροστά να στηρίξει την κυβέρνηση ή να παραιτηθεί και να φύγει αν διαφωνεί. Επειδή δεν μασάω ποτέ τα λόγια μου, ήμουν, είμαι και θα είμαι υπέρ των κλειστών κέντρων για πολλούς λόγους! Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας έλεγε ξεκάθαρα ότι πάει για κλειστά κέντρα. Αυτό που με ξεπερνά είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που θέλουν κλειστά κέντρα αλλά αν γίνεται σε άλλο πλανήτη, μάλλον μπερδεμένοι είναι, τελείως. Δεν αντέχω τον λαϊκισμό και δυστυχώς βλέπω ότι είναι κολλητικός! Λύσεις με μαγικό τρόπο δεν υπάρχουν, θέλει υπομονή και επιμονή. Επειδή θα μου την πέσουν από διάφορες πλευρές σας λέω ότι δεν με πειράζει καθόλου, λέω αυτό που πιστεύω κα μόνο. Καλό μήνα σε όλους!!!

Παύλος Βογιατζής

πρώην Βουλευτής Λέσβου

πρώην Νομάρχης Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!