Πολιτική

14/04/2019 - 08:37

"Απαγόρευση εισόδου σε καφέ της Μυτιλήνης και προπηλακισμός"

Απαγόρευση εισόδου και προπηλακισμός σε κλιμάκιο της Ανταρσία στο Αιγαίο

Η Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά καταγγέλλει την επιχείρηση (καφέ) που μισθώνει  δημοτικό κατάστημα  στη Μυτιλήνη. 


Ο υπεύθυνος του καταστήματος όχι μόνο απαγόρευσε στο κλιμάκιο του συνδυασμού, που πραγματοποιούσε εξόρμηση στη πόλη, την είσοδο στο κατάστημα για το μοίρασμα προκήρυξης αλλά και προπηλάκισε μέλη του συνδυασμού ανάμεσα στα οποία ο επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Μανάβης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Ανταρσία στο Αιγαίο, Αριστείδης Σγατζός. Με τελείως φασιστική φρασεολογία, απαξίωσης της δημοκρατίας, του δικαιώματος κομμάτων και δημοτικών και περιφερειακών παρατάξεων να ενημερώνουν τους πολίτες σε δημόσιους χώρους όπως το καφέ του Πάρκου, απαγόρεψε την είσοδο στο κατάστημα και προπηλάκισε τους συντρόφους και τις συντρόφισσες με το πρόσχημα της ενόχλησης των πελατών. Φαίνεται ότι η παρουσία και ο λόγος της Ανταρσία στο Αιγαίο άρχισε να ενοχλεί αφάνταστα τύπους σαν τον εν λόγω κύριο. 

Καλούμε τις άλλες παρατάξεις που συμμετέχουν στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές να καταδικάσουν το γεγονός και ανάλογες πρακτικές. Η Ανταρσία στο Αιγαίο είναι εδώ και θα διαδώσει τις θέσεις της με μαζικό και δυναμικό τρόπο σε κάθε πόλη και χωριό της περιφέρειας.

Μοιράσου το άρθρο!