Πολιτική

25/02/2014 - 13:46

Απάντηση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Lesvosnews

yle="text-align: justify;">Από την ΔΑΠ - ΝΔΦΚ Μυτιλήνης λάβαμε  και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

Για άλλη μία φορά το Lesvosnews.net μας κριτικάρει αρνητικά σχετικά με τα δελτία τύπου μας ή τις δράσεις μας.

Όμως θα πρέπει να γνωρίζει την γνωστή παροιμία «Μην κρίνεις για να μην κριθείς»

Η οργάνωσή μας από το 2007 διοργανώνει εκδήλωση σχετικά με την ολοκληρωμένη πρόταση παιδείας μας και σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Για όλα τα θέματα έχουμε προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ειδικά σε θέματα στέγασης ,μεταφορών και σίτισης οι παρεμβάσεις μας πολλές φορές , είτε με δελτία τύπου, είτε με συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς έδωσαν λύσεις για τα προβλήματα των φοιτητών

Συγχρόνως, ήμασταν οι πρώτοι και οι μόνοι που κατηγορήσαμε για τα ερευνητικά προγράμματα πριν από δύο χρόνια περίπου.

Βέβαια και για τα δύο ή είστε «ανενημέρωτοι» που δεν θα  έπρεπε να είστε ως «έγκυρο» ΜΜΕ ή είστε «αντίθετοι πολιτικά » εναντίων του χώρου μας και «καθοδηγούμενοι» σε όλα τα επίπεδα , γεγονός που δεν σας κάνει «αντικειμενικούς» , ενώ θα έπρεπε να είστε.

Η «αντικειμενικότητα» της δημοσιογραφίας είναι μία αξία που  θα έπρεπε να διέπεστε , πόσο μάλλον όταν μιλάμε για βαμμένα κτίρια από το ΚΚΕ ,κτίρια που τα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος.

Δεν μπορείτε επειδή έχετε ένα μέσον να κρίνετε τους πάντες, πόσο μάλλον  στην συγκεκριμένη περίπτωση που με το σχόλιό σας ,μας δείχνετε ότι απολαμβάνετε τα κτίρια που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι να τα βάφει ο καθένας ,όποτε θέλει.

Μήπως να ενημερώνατε την ΚΝΕ και το ΚΚΕ αν είναι να έρθουν και να βάψουν και το σπίτι σας εφ όσον σας θίξαμε την πολιτισμική σας εικόνα για το Πανεπιστήμιο;

Ο κόσμος θα σας κρίνει και όχι εμείς..

Δεν θα σας δώσουμε περισσότερα views για να χαίρεστε..

Συνεχίστε την προπαγάνδα εναντίων μας γιατί η «μαύρη» διαφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση.


Απάντηση Lesvosnews.net

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.  Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ζει στο δικό της κόσμο. Στην Ελλάδα των μνημονίων το πρόβλημά μας είναι τα συνθήματα της ΚΝΕ;  Επίσης δεν θα σχολιάσουμε το αν είμαστε "ανενημέρωτοι" , "έγκυροι" κτλ... αυτό το αποδεικνύουν καθημερινά οι χιλιάδες συμπολίτες μας που διαβάζουν την ιστοσελίδα εδώ και 3,5 χρόνια. Επίσης δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός ότι την απάντηση προς το Lesvosnews.net  την κοινοποίησαν και σε άλλα ΜΜΕ

Η "είδηση" στην απάντηση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι στην φράση: "ήμασταν οι πρώτοι και οι μόνοι που κατηγορήσαμε για τα ερευνητικά προγράμματα πριν από δύο χρόνια περίπου".

Δηλαδή κανένα μέλος της ΔΑΠ -ΝΔΦΚ δεν έχει σχέση με αυτά τα προγράμματα ; ; ; 

 

Μοιράσου το άρθρο!