Πολιτική

29/03/2012 - 18:10

Από την Άγκυρα, υποψήφιος με τη Δημοκρατική Συμμαχία ο Φώτης Ξυδάς

yle="text-align:justify;">Yποψήφιος βουλευτής Λέσβου με τηΔημοκρατική Συμμαχία κατέρχεται στις επικείμενες εκλογές ο απερχόμενος πρεσβευτής της Ελλάδας στην Aγκυρα, Φώτης Ξύδας.

«Θεωρώ ιδιαίτερα τιμητική την πρόταση που μου απηύθυνε η κ. Μπακογιάννη», δήλωσε από την Αγκυρα στην εφημερίδα της Μυτιλήνης «Εμπρός» ο κ. Ξύδας, επιβεβαιώνοντας την υποψηφιότητά του, για να προσθέσει: «Ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με τα κόμματα και την πολιτική. Τα παλιά πολιτικά σχήματα, όμως παρά τις αλλαγές που τυχόν επιχειρούν σε πρόσωπα, θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνουν στην άκρη, και έτσι να δοθεί η δυνατότητα να ανανεωθεί η πολιτική ζωή του τόπου μας».

Σε συνέντευξη Τύπου στη Μυτιλήνη, ο βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης «φωτογράφισε» την υποψηφιότητα Ξύδα, δηλώνοντας ότι στο ψηφοδέλτιο της Λέσβου «υπάρχει ανώτατος διπλωμάτης».

«Κάποιοι που προδικάζουν κακή παρουσία μας στις εκλογές θα διαψευστούν», διεμήνυσε», ο κ. Μαρκογιαννάκης. «Το σύστημα», υποστήριξε, «κάνει ό,τι μπορεί για να μην προβάλλονται οι θέσεις μας. Είμαστε το μόνο κόμμα του αστικού χώρου με σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό που δεν αλλάξαμε θέσεις στα μεγάλα ζητήματα. Είμαστε οι μόνοι με σταθερές θέσεις και σειρά πρωτοβουλιών που όμως δεν τις μαθαίνει ο κόσμος γιατί είμαστε αποκλεισμένοι απ' τα μέσα ενημέρωσης. Τώρα όμως με τις εκλογές που υποχρεωτικά θα έχουμε χρόνο, η ελληνική κοινωνία θα μάθει και θα καταλάβει τι πρεσβεύουμε».

Πηγή: Ναυτεμπορική

Μοιράσου το άρθρο!