Πολιτική

17/01/2020 - 08:36

"Απούσα η Λαϊκή Συσπείρωση Αγιάσου"

Την στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγιάσου καταγγέλλει η παράταξη της τοπικής κοινότητας Αγιάσου "Μαζί για την Αγιάσο". Σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι η δεύτερη φορά που η Λαϊκή Συσπείρωση δεν προσέρχεται στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2020 για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι τοπικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγιάσου δεν προσήλθαν στη συνεδρίαση του συμβουλίου με αποτέλεσμα να μην υπάρξει απαρτία και να αναβληθεί η συνεδρίαση.
Κατα' τα άλλα με συνεχείς παρεμβάσεις τους, με αναρτήσεις στο διαδίκτυο και με δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο,μας καταγγέλλουν ότι δεν δίνουμε λύσεις στα προβλήματα του χωριού.Αυτό δείχνει την ανευθυνότητα τους και την αδιαφορία τους απέναντι στα προβλήματα του τόπου. Παραπονιούνται, ότι δεν ενημερώνονται,οι ίδιοι όμως δεν δείχνουν ανάλογο ενδιαφέρον και δεν προσέρχονται για ενημέρωση.

Η πλειοψηφία του Τοπικού Συμβουλίου, αγωνιζόμαστε με όσες δυνάμεις έχουμε,για να λύσουμε όσα προβλήματα μπορούμε και ήδη άρχισαν να φαίνονται τα αποτελέσματα.Τους συμβούλους της ΛΑ.ΣΥ τους αφήνουμε,για άλλη μια φορά, στην κρίση του λαού της Αγιάσου.

Μοιράσου το άρθρο!