Πολιτική

16/09/2021 - 11:30

Ασφαλτόστρωση χωμάτινων δρόμων στην περιοχή Βίγλας προς Ακρωτήρι

Με την καθοδήγηση και την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μυτιλήνης, η ανάδοχος κατασκευαστική εταιρεία «Σαράντης Προκοπίου» προέβη στην ασφαλτόστρωση χωμάτινων οδών, μήκους 600 μέτρων, στην περιοχή Βίγλας.

Στο δίκτυο υφιστάμενων δρόμων, στο ύψος ανάμεσα στην κεντρική οδική αρτηρία Μυτιλήνης Αεροδρομίου και στους δρόμους που οδηγούν στο Ακρωτήρι, την Αγία Μαρίνα και τους Ταξιάρχες, ο Δήμος αποκατέστησε με άσφαλτο τη βατότητα τους, γιατί ήταν σε άθλια κατάσταση λόγω της σαθρότητας και του επικλινούς εδάφους.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού, Στρατής Τζιμής, επεσήμανε ότι «η παρέμβαση αυτή, σύμφωνα και με τις δηλώσεις Δημοτικού Συμβούλου και κατοίκου της περιοχής στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν αίτημα των πολλών κατοίκων της περιοχής, από τη δεκαετία του 1990 και, μάλιστα, είχε καταστεί πια επιτακτική ανάγκη για την πρόσβαση ασθενοφόρων και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων. Ακόμη, γνωρίζουμε στους συνδημότες μας ότι πρόθεση του Δημάρχου μας, Στρατή Κύτελη, είναι η αποκατάσταση σε όλο το Δήμο των δρόμων εκείνων που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα».

 

Μοιράσου το άρθρο!