Πολιτική

29/12/2017 - 17:23

Ατυχές δημοσίευμα για τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αγιάσου κ. Π. Τσαμπλάκο

Ο κ. Προκόπης Τσαμπλάκος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος και από το Δήμαρχο Λέσβου κ. Σπύρο Γαληνό έχει οριστεί Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αγιάσου. Ασφαλώς και δεν ήταν η πρώτη φορά που εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος. Μετρά άλλες δύο θητείες και έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Αγιάσου επί Δημαρχίας Χρύσανθου Χατζηπαναγιώτη.  Παράλληλα σήμερα είναι και Πρόεδρος του ΓΑΣ «Όλυμπος Αγιάσου». Τα παραπάνω αποδεικνύουν την αποδοχή του κ. Προκόπη Τσαμπλάκου από τους κατοίκους της Αγιάσου.


Πριν μερικούς μήνες με αφορμή την γνωμοδότηση του τοπικού συμβουλίου Αγιάσου για τις θέσεις  πλανόδιου εμπορίου την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου υπήρξε ένα ατυχές λανθασμένο δημοσίευμα στο Lesvosnews.net  
To δημοσίευμα του Lesvosnews.net είχε επικεντρωθεί στην απαγόρευση της θέσης πλανόδιου εμπορίου μπροστά από το Αναγνωστήριο. Ως Lesvosnews.net θεωρήσαμε ότι μια τέτοια απόφαση στη δεδομένη δύσκολη συγκυρία  πλήττει το Αναγνωστήριο Αγιάσου καθώς θα του στερούσε τη  δωρεά που έκανε ο πλανόδιος έμπορος στο Αναγνωστήριο.


Εκφράζουμε τη λύπη μας καθώς με το συγκεκριμένο δημοσίευμα κατηγορήθηκε ο κ. Τσαμπλάκος ως υπεύθυνος για αυτή τη γνωμοδότηση του τοπικού συμβουλίου Αγιάσου. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η γνωμοδότηση δεν έχει καμία σχέση με το Αναγνωστήριο Αγιάσου ή κάποιο συγγενικό πρόσωπο του κ. Τσαμπάλκου. Μοναδικός στόχος αυτής της γνωμοδότησης ήταν να μπουν αυστηρότεροι κανόνες για το πλανόδιο εμπόριο την περίοδο του  Δεκαπενταύγουστου του Αγιάσου.  Κανόνες που προστατεύουν τις τοπικές επιχειρήσεις.


Με το παρόν δημοσίευμα ζητάμε συγνώμη από τον κ. Πρόκοπη Τσαμπλάκο για τους ατυχείς χαρακτηρισμούς.  Αναγνωρίζουμε την προσφορά του στην Αγιάσο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της θητείας τους.

 

Lesvosnews.net

Μοιράσου το άρθρο!