Πολιτική

15/05/2014 - 06:54

Αυτονόητη.... δήλωση Παύλου Βογιατζή για τις εκλογές

r />Ο Βουλευτής, Παύλος Βογιατζής, με αφορμή τις προσεχείς εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Ε.Ε., δήλωσε τα ακόλουθα:

«Την Κυριακή, 18 Μαΐου ψηφίζουμε για τον τόπο μας. Οφείλουμε να στηρίξουμε την αυτοδιοίκηση, το Δήμο και την Περιφέρεια, ως τον πρώτο βαθμό διακυβέρνησης και το θεσμό της δημοκρατίας εκείνο που βρίσκεται πιο κοντά στους πολίτες. Την κρίσιμη αυτή στιγμή που η χώρα μετά από χρόνια ύφεσης σημειώνει για πρώτη φορά σημαντική πρόοδο και είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα οφείλουμε να ψηφίσουμε με γνώμονα τόσο το συμφέρον του τόπου μας, όσο και το συμφέρον της χώρας μας, υποστηρίζοντας τους ανθρώπους εκείνους που ως υποψήφιοι έχουν δεσμευτεί ξεκάθαρα να εργαστούν και να υπηρετήσουν με τις γνώσεις τους και τις δυνάμεις τους την αυτοδιοίκηση, αλλά μοιράζονται και τα ίδια πολιτικά οράματα και αξίες με εμάς. Είναι σαφές ότι ανήκοντας ο ίδιος στον πολιτικό χώρο της Ν.Δ., υποστηρίζω τους ανθρώπους εκείνους που προέρχονται από τον ίδιο ιδεολογικό χώρο, οι οποίοι ούτως ή άλλως πιστεύω ότι πληρούν τα κριτήρια που μόλις περιέγραψα.
Την επόμενη Κυριακή, 25 Μαΐου, ψηφίζουμε για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Ε.Ε. Ως εκπρόσωπος της Ν.Δ. για τις Ευρωεκλογές στο Ν. Δωδεκανήσων θέλω να υπογραμμίσω τη σημασία των συγκεκριμένων εκλογών, με τις οποίες μας δίνεται και πάλι η δυνατότητα να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την προοδευτική πορεία της χώρας και να επηρεάσουμε τη συνολική πολιτική κατεύθυνση που επιδιώκουμε να χαραχτεί μέσα από την Ε.Ε.».
 

Μοιράσου το άρθρο!