Πολιτική

21/02/2022 - 18:01

Βάλεσης- Γιαννάκα: έχουμε ιστορικό καθήκον να δώσουμε τον ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

Αγαπητοί συμπατριώτες μας,

Εδώ και δύο χρόνια με όχημα τον Αυταρχισμό, τα Ψέμματα, τον πακτωλό Χρημάτων, ο κ. Μηταράκης και οι κάθε λογής “Γκρουεζάδες” της πολιτικής σκηνής, κατά την ελληνική ταινία “ο Μαυρογιαλούρος”, προσπαθούν να επιβάλλουν στη Λέσβο, τη Χίο και αλλού ΥΠΕΡΔΟΜΕΣ, που όμοιές τους δεν υπάρχουν στην Ευρώπη, Ισλαμουπόλεις που θα μετατρέψουν το νησί μας σε τόπο Φυλάκισης- αναγκαστικής Διαμονής στην ουσία, καταστώντας το ΑΠΟΘΗΚΗ της Ευρώπης για τις μετεγκαταστάσεις που επιθυμεί να κάνει, στερώντας μια για πάντα τη δυνατότητα της οποιασδήποτε Ανάπτυξης, αλλά ταυτόχρονα διαταράσσοντας τον κοινωνικό ιστό, και εν τέλει τη ζωή αυτού του τόπου.

Δε λησμονούμε ότι το 2020 “πρώτη απόπειρα” γι' αυτό έγινε με τον πιο ΒΙΑΙΟ και ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ τρόπο, στη Χίο και τη Λέσβο, σε όλη την ιστορική πορεία του Νεοελληνικού Κράτους.

Εχουμε ιστορικό καθήκον και υποχρέωση ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ανεξάρτητα από κόμματα και ιδεολογίες, να δώσουμε τον ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ και να μην επιτρέψουμε να γίνει αυτό. 

Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στους πατεράδες και τις μανάδες μας, και κυρίως και πάνω απ' όλα στα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Δεν έχουμε δικαίωμα να τους παραδώσουμε κάτι που ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ σε λίγα χρόνια.

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν να σταθούμε δίπλα στον Περιφερειάρχη κ. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ, που μέχρι σήμερα ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ και ΠΑΛΕΥΕΙ, ΤΙΜΩΝΤΑΣ τα λόγια του και τις υποσχέσεις του στο Λεσβιακό λαό και να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ σαν μια γροθιά ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Στις 23/2, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 στην Πλατεία Σαπφούς...ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΔΟΜΕΣ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΛΕΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΤΑΡΑΚΗ

Θέλουμε τη Λέσβο μας νησί Προόδου, Ευημερίας, Ανάπτυξης, Πολιτισμού, τόπο Αναψυχής και όχι Αποθήκη Μεταναστών της Ευρώπης.

 

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΕΣΗΣ

ΕΡΙΦΥΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑ

Μοιράσου το άρθρο!