Πολιτική

28/02/2021 - 16:50

"Βαρύ το πένθος" στο Δήμο Μυτιλήνης....

"Βαρύ" είναι το "πένθος" εδώ και μερικές ώρες στο Δήμο Μυτιλήνης....

Η μεγαλειώδη, δυναμική, ειρηνική, μαχητική κινητοποίηση στη Λέσβο έστειλε  σήμερα Κυριακή 28/02 ένα καθαρό μήνυμα: οι κάτοικοι της Λέσβου δεν επιθυμούν να γίνει το νησί μας φυλακή ψυχών. 


Δυστυχώς αυτό το καθαρό μήνυμα όχι μόνο δεν μπόρεσαν να το αντιληφθούν στελέχη της Δημοτικής Αρχής στη Μυτιλήνη αλλά προεξοφλούσαν και την αποτυχία της σημερινής κινητοποίησης.

Αυτό  και μόνο αυτό αρκεί για να καταλάβει κάποιος πόση επαφή έχουν πλέον  με την κοινή γνώμη... Σίγουρα έχουν καλύτερη επαφή με το Υπουργείο Μετανάστευσης. 


Όταν χθες βράδυ διαπίστωσαν ότι μάλλον η πρόβλεψή τους για μικρή συμμετοχή είναι λανθασμένη... άλλαξαν...

Να τι είχε αναρτήσει χθες βράδυ ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Βάλεσης απευθυνόμενος προφανώς προς τη Δημοτική Αρχή: 

 

 


"Και επειδη εχετε μεγαλο ΠΟΝΟ με το ποσο κοσμο θαχει αυριο (σσ σήμερα) , τι χρωμα θαχουν, τι ρουχα θα φορουν και αλλα τετοια περιεργα... Θα σας πρότεινα να χαλαρώσετε...--- Συνεχιστε να τηλεφωνείτε οπου μπορειτε μπας και πεισετε κανεναν να μη συμμετασχει, γραψε κανα περισπουδαστο αρθρο σε σαιτ για να μεταδιδεται τα "ΘΕΛΩ" και τα "ΨΕΜΜΑΤΑ" του Μηταρακη και μην αγχωνεστε ....και προπαντως μη το δείχνετε.."


 Αξίζει να τονιστεί ότι ανακοινώσεις - δηλώσεις για τη σημερινή κινητοποίηση είχαμε από τον Περιφερειάρχη και από τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου και από εκπροσώπους  παρατάξεων και φορέων.

Από το Δήμο Μυτιλήνης  μέχρι χθες είχαμε επίσημα σιωπή... τώρα μάλλον έχουμε "πένθος"! 

Μοιράσου το άρθρο!