Πολιτική

20/06/2019 - 06:15

Βάσω Χοχλάκα: θέλω να συμβάλω ώστε να προκύψει ένα πιο νέο & ελπιδοφόρο Κίνημα

Η πρώτη δήλωση από τη Βάσω Χοχλάκα μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με το ΚΙΝΑΛ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Μεγάλωσα σε μια αμιγώς πολιτική οικογένεια.

Αναπόφευκτα έζησα όλη την ιστορική πορεία της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Βήμα, βήμα όλες τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις αλλά και το τεράστιο έργο που προσέφερε στην ελληνική κοινωνία.

Παράλληλα, και όλες τις παραλείψεις και τα λάθη της μακράς διακυβέρνησης, που οδήγησαν στη συρρίκνωση το μεγάλο ιστορικό ΠΑΣΟΚ.

Πήρα μαζί με το ΠΑΣΟΚ την ευθύνη όλου του πολιτικού συστήματος και στα ζόρια (Γενάρη του 2015 και Σεπτέμβρη του 2015) μπήκα μπροστά ως υποψήφια βουλευτής, τότε που δεν ήταν μόδα το ΠΑΣΟΚ αλλά ήταν ευθύνη και κόστος.

Σήμερα σε μια πιο ώριμη πολιτική συγκυρία για την παράταξη και για μένα, ξανατολμώ να είμαι υποψήφια στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Τώρα, όμως, είναι αλλιώς τα πράγματα και για μένα και για την παράταξη.

Μπαίνουμε μπροστά γιατί πιστεύουμε ότι η ελληνική κοινωνία απαιτεί η δημοκρατική παράταξη να καθορίσει πάλι τις πολιτικές εξελίξεις που έχει ανάγκη η χώρα μας.

Κι εγώ, με την ψήφο σας, θέλω να συμβάλω στην τεράστια αυτή προσπάθεια βάζοντας και την προσωπική μου εμπειρία αλλά και τη διάθεσή μου για να προκύψει ένα πιο νέο, πιο σίγουρο αλλά και ελπιδοφόρο Κίνημα, ικανό να μας οδηγήσει στην Ελλάδα του μέλλοντος.

Η ελληνική κοινωνία απαιτεί από τους νέους ανθρώπους να υπηρετήσουν την καινούργια προσπάθεια του Κινήματος Αλλαγής.

Για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας

Με εκτίμηση

Βάσω Χοχλάκα

Υποψήφια βουλευτής Ν. Λέσβου ΚΙΝ.ΑΛ

Μοιράσου το άρθρο!