Πολιτική

28/08/2023 - 08:43

Βόμβα από Κώστα Μουτζούρη. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Συνάνης στο ψηφοδέλτιο του

Ενισχύεται σημαντικά ο συνδυασμός του Περιφερειάρχη

Μία σημαντική υποψηφιότητα αναμένεται να ενταχθεί τις επόμενες ώρες στο συνδυασμό του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη "Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο".

Πρόκειται για το δημοσιογράφο Γιάννη Συνάνη αφού σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες είπε τελικά το ναι στον Κώστα Μουτζούρη και έτσι θα δώσει τη δική του μάχη στις εκλογές τις 8ης Οκτωβρίου για την επανεκλογή υου νυν Περιφερειάρχη.

Ο Γιάννης Συνάνης αναμένεται να έχει την προτίμηση πολλών ψηφοφόρων της Λέσβου αλλά και από τα άλλα νησιά του Βορείου Αιγαίου αφού έχει τεράστια αναγνωρισιμότητα λόγω των τηλεοπτικών του εμφανίσεων σε όλα τα Αθηναϊκά κανάλια.

Μπορεί βέβαια να μην παίρνει ψήφους για την προσωπική του υποψηφιότητα ασφαλώς όμως θα προσθέσει στο "ταμείο" του Κώστα Μουτζούρη αρκετές επί πλέον ψήφους αφού είναι ιδιαίτερα συμπαθής στους Αιγαιοπελαγίτες.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Συνάνης αποτελούσε το τελευταίο διάστημα το "μήλο της Έριδας" ανάμεσα στον Κώστα Μουτζούρη και τον Αλκιβιάδη Στεφανή με τον δεύτερο να επιστρατεύει ηχηρά ονόματα της κεντρικής και τοπικής πολιτικής σκηνής προκειμένου να ενταχθεί στο δικό του συνδυασμό.

Ο ίδιος πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επέλεξε την παράταξη του Κώστα Μουτζούρη θεωρώντας ότι ο νυν Περιφερειάρχης υλοποίησε και συνεχίζει να υλοποιεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις ενώ όσον αφορά τις πολιτικές του επιλογές είπε όχι εκεί που έπρεπε - κυρίως στο μεταναστευτικό θέμα - και συναίνεσε όπου το συμφέρον ήταν υπέρ των πολιτών και των νησιών του Βορείου Αιγαίου .

Μοιράσου το άρθρο!