Πολιτική

28/09/2011 - 21:15

ΔΗΜ.ΑΡ. Ανάγκη τριετούς αναπτυξιακού προγράμματος του Δήμου Λέσβου

 

Η  οργάνωση Λέσβου της Δημοκρατικής Αριστεράς στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης στις 20 Μαΐου 2011 είχε επισημάνει την ανάγκη αναπροσαρμογής του φετινού τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού του Δήμου Λέσβου με βάση σαφείς αναπτυξιακούς στόχους, όπως επίσης είχε επισημάνει την ανάγκη επεξεργασίας του τριετούς αναπτυξιακού προγράμματος του Δήμου.

Ο Σεπτέμβριος οδεύει προς το τέλος του και  δεν έχει έλθει για δημόσια συζήτηση τίποτα από τα παραπάνω. Αντιθέτως, ο Δήμος φαίνεται να προχωρά χωρίς σχέδιο στους κυριότερους τομείς που επηρεάζουν την αναπτυξιακή πορεία του νησιού και την στήριξη της τοπικής παραγωγής και απασχόλησης. Η Δημοτική Αρχή φαίνεται εγκλωβισμένη στις εσωτερικές της αντιφάσεις, στις άγονες διενέξεις με την αντιπολίτευση και στην αδυναμία συντονισμού και οργάνωσης του έργου της.

Τίθεται επιτακτικά το ζήτημα η Δημοτική Αρχή Λέσβου να υπερβεί αυτές τις αδυναμίες της και να προχωρήσει στον καταρτισμό και στη δημόσια συζήτηση του τριετούς αναπτυξιακού τεχνικού προγράμματος του Δήμου.

          Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΔΗΜ.ΑΡ.) ΛΕΣΒΟΥ  

Μοιράσου το άρθρο!