Πολιτική

30/03/2012 - 07:27

Δήμητρα Κουρβανιού Μπαλκίζα: Υποψήφια Βουλευτής με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" στη Λέσβο

Μ

ετά τις υποψηφιότητες του Βουλευτή  Σπύρου Γαληνού  και του Μανόλη Αρμενάκα, Δικηγόρου από το Πλωμάρι  οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες"παρουσιάζουν και την τρίτη υποψηφιότητα. Είναι η κα Δήμητρα Κουρβανιού Μπαλκίζα, επιχειρηματία από την Αγιάσο και τα Βατερά..

Σε δήλωσή της αναφέρει:

«Από την νεαρή μου ηλικία έμαθα από τον πατέρα μου ότι πρέπει κανείς να είναι αγωνιστής για να επιβιώσει και να επιτύχει στη ζωή όποια και αν ήταν η ενασχόληση του. Το μάθημα αυτό το εμπέδωσα πολύ γρήγορα (1970) όταν σε ηλικία 18 ετών  κλήθηκα να υπογράψω δήλωση Κοινωνικών Φρονημάτων για την έκδοση διαβατηρίου  μια και πατρίδα μου με έδιωχνε όπως διώχνει τώρα τα αξία νέα  παιδιά της – την πολύτιμη μαγιά της για το μέλλον. Τα χρόνια πέρασαν για μένα στο εξωτερικό ( 1970 – 2002 ) όπου και μορφώθηκα, έκανα οικογένεια και διέπρεψα στον τομέα μου. Όλα αυτά τα χρόνια με τις συχνές επιστροφές μου στην Ελλάδα είχα την ευκαιρία να παρακολουθώ το πολιτικό σύστημα και να κρίνω ότι οι παθογένειες του 1970 συνεχίζονταν απρόσκοπτα, ίσως με άλλο όνομα και χρώμα , αλλά συνεχίζονταν.

Παρόλα ταύτα όμως  επέλεξα να επιστρέψω στην πατρίδα το 2002 ( όπως πολλοί άλλοι σαν και μένα έκαναν ) και να επενδύσω και να δημιουργήσω εκ νέου μια επιτυχή επαγγελματική ενασχόληση με πραγματικά οφέλη για τον τόπο μου. Αυτό μέχρι το 2011 , όταν όλα κατέρρευσαν για όλους μας σαν επακόλουθο της πολιτικής των Μνημονίων και των δραστηριοτήτων των πολιτικών κομμάτων που από νοικοκυραίους  μας έκαναν ζητιάνους, που δίχως ίχνος ενοχής τρομοκράτησαν τον περήφανο  Ελληνικό λαό σε μηδέν αντίδραση η αντίσταση,  και που χωρίς ίχνος συναίσθησης η ντροπής ζητούν τώρα  την ψήφο μας για να συνεχίσουν το μακάβριο έργο  του ξεπουλήματος της πατρίδας μας .
Και τι στιγμή που όλα φάνταζαν τελειωμένα, μέσα από την ενασχόληση μου στο Διαδίκτυο είδα την σπίθα του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Πάνου Καμμένου να γίνεται φλόγα και να θεριεύει και να ζητεί επίμονα τα αυτονόητα – την αξιοπρέπεια μας, την Εθνική μας Κυριαρχία και Περιουσία, που άλλοι πολύ εύκολα πούλησαν και αβασάνιστα παράδωσαν στους τοκογλύφους  προς ίδιον όφελος ...και είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει και εγώ να βάλω το λιθαράκι μου αύτη την προσπάθεια.. για να γίνει η φλόγα πυρκαγιά που θα κάψει τα θλιβερά απομεινάρια της μεταπολίτευσης, για να  κτίσουμε μαζί  μια νέα Ελλάδα.
 
ΟΜΩΣ ήταν πολύ αργότερα όταν συνειδητοποίησα μετά την προτροπή του συντονιστή  δικτύου των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Λέσβου-Λήμνου-Αγ. Ευστρατίου κ. Γεωργίου Παλαιολόγου, ότι για να βοηθήσω αποτελεσματικά στον Αγώνα για την Ελλάδα και  τα Ακριτικά Νησιά μας εναντία στους  κινδύνους  που καιροφυλακτούν, έπρεπε να θέσω τον εαυτό μου στην διάθεση σας σαν Υποψήφιος Βουλευτής με τους Ανεξαρτήτους Έλληνες και τον Πανό Καμένο , το οποίο και έκανα την ιστορική μέρα της 25ης Μάρτιου 2012.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Μοιράσου το άρθρο!