Πολιτική

07/05/2012 - 00:27

Δημήτρης Καραγιάννης Βουλευτής Λέσβου με το ΚΚΕ

Με βάση τα αποτελέσματα μέχρι τώρα (στο 50% των τμημάτων) νέος Βουλευτής Λέσβου είναι ο Δημήτρης Καραγιάννης. Από τα μέχρι τώρα δεδομένα γίνεται εμφανές ότι το κόμμα επέλεξε να πριμοδοτήσει το κ. Δημήτρη Καραγιάννη.

Δημήτρης Καραγιάννης

Γεννήθηκε στην Κάπη το 1970 από γονείς αγρότες.
Το 1988 αφού τελείωσε το Γενικό Λύκειο στο Μανταμάδο, έφυγε στην Αθήνα και σπούδασε Λογιστική σε Ιδιωτική σχολή, ενώ ταυτόχρονα δούλευε ως ανειδίκευτος εργάτης σε βιομηχανία μαγειρικών σκευών. Μετά το τέλος των σπουδών του και της στρατιωτικής του θητείας, δούλεψε στο λογιστήριο της ίδιας εταιρίας ως βοηθός λογιστή, μέχρι και το 1999, όπου και επέστρεψε στο χωριό του την Κάπη. Από τότε μέχρι και σήμερα εργάζεται ως αγροτοκτηνοτρόφος.
Το 2001 παντρεύτηκε την Νίκη Μαστρανεστάση, και απόκτησαν δύο κόρες. Από τότε μέχρι και σήμερα κατοικεί μόνιμα στην Κλειώ.
Είναι μέλος του γραφείου της Ν.Ε. Λέσβου του ΚΚΕ και δραστηριοποιείται μέσα στο αγροτικό κίνημα ως μέλος της πανελλαδικής επιτροπής της ΠΑΣΥ, και της τοπικής γραμματείας Λέσβου της ΠΑΣΥ. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Κάπης και πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κάπης.

Μοιράσου το άρθρο!