Πολιτική

11/08/2023 - 17:09

Διπλά καθήκοντα Αντιδημάρχου αναλαμβάνει ο Γιάννης Βατός

Ανάθεση καθηκόντων Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής & Περιβάλλοντος στο θεματικό Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας

Συνεχίζονται τα προβλήματα στη Δημοτική Αρχή του Στρατή Κύτελη και... οι αναζητήσεις Αντιδημάρχων συνεχίζονται.

Με απόφαση που αναρτήθηκε πριν από λίγο ο νυν Αντιδημάρχος Γιάννης Βαττός αναλαμβάνει πρόσθετα καθήκοντα.

Η απόφαση αναφέρει:

 

1) Ορίζουμε τον έμμισθο Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Βατό του Εμμανουήλ Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας (Δόμησης) και Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής & Περιβάλλοντος για την περίοδο από την ανάρτηση της παρούσας στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023 και του μεταβιβάζουμε τις παρακάτω αρμοδιότητες :

α) Προστασία του Περιβάλλοντος β) Ποιότητα Ζωής γ) Ανακύκλωσης δ) Τοπικής Οικονομίας ( γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία, εμπόριο κλπ) ε) Συντήρησης πρασίνου και στ) Δημοτικών κοιμητηρίων

2. Από τις παραπάνω αρμοδιότητες εξαιρούνται: α)η υποβολή αιτημάτων πρόσληψης προσωπικού με οποιανδήποτε σχέση εργασίας και β)η έγκριση απ’ ευθείας αναθέσεων και η υπογραφή των σχετικών συμβάσεων. Οι ανωτέρω αρμοδιότητες θα ασκούνται από το Δήμαρχο Μυτιλήνης.

3. Ο ανωτέρω θα ασκεί τις παραπάνω αρμοδιότητες με τις οργανικές μονάδες που προβλέπονται, σήμερα με τον Οριστικό (Ο.Υ.Ε) του Δήμου Μυτιλήνης. Τα έγγραφα, αποφάσεις κ.λ.π θα μονογράφονται κατά περίπτωση από τον καθ΄ ύλη αρμόδιο Προϊστάμενο Τμήματος & Διεύθυνσης πριν την υπογραφή από τον ανωτέρω Αντιδήμαρχο.

4. Κάθε άλλη προηγούμενη απόφαση που ρυθμίζει θέματα που διαλαμβάνεται η παρούσα καταργείται.

5. Η παρούσα ισχύει από την ανάρτηση της στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». Η παρούσα να δημοσιευθεί μια φορά σε μια τοπική ημερήσια εφημερίδα της Μυτιλήνης και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Μυτιλήνης.

 

Μοιράσου το άρθρο!