Πολιτική

11/01/2023 - 18:26

Δώρο ζωής από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου

Όπως είχε δεσμευτεί η δημοτική αρχή, τη Δευτέρα το μεσημέρι παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου Τέλη Βερρή και των μελών της Ένωσης κ.κ. Πίνη και Σταθάκη (υπεύθυνος Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ), παρέδωσε τους έξι (6) πρώτους απινιδωτές για την κάλυψη των αναγκών διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων.

Οι έξι (6) απινιδωτές είναι οι πρώτοι από τους συνολικά 14 που θα παραδώσει ως δωρεά το ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού στην ΕΠΣ Λέσβου, στηρίζοντας έμπρακτα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και προσφέροντας ένα υπερπολύτιμο εργαλείο που έχει αποδεχθεί πως σώζει ζωές μέσα στους χώρους άθλησης.

Παρόντες στην πρώτη παράδοση ήταν ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αφροδίτη Βατή, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού Στρατής Αλεξίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Στρατής Γελαγώτης και οι Αντιδήμαρχοι Ζαχαρώ Ιωακείμ και Γιώργος Αλάνης.

Οι απινιδωτές τώρα θα εγκατασταθούν στο Στάδιο «Κ. Κεντέρης» και στα γήπεδα της Σκάλας Καλλονής, της Ερεσού, της Στύψης, της Φίλιας και των Παρακοίλων. Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθούν και σχετικές εκπαιδευτικές δράσεις για τη χρήση των απινιδωτών με τη συμμετοχή και των γηπεδούχων σωματείων.

Μοιράσου το άρθρο!