Πολιτική

27/11/2013 - 14:19

Δραστηριότητες Δημάρχου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού, Χρήστο Κορδώνη, έλαβε μέρος στο συνέδριο που διοργάνωσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Συνεδριακό Κέντρο «Βελλίδης», στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «Κοινωνία σε κρίση αυτοδιοίκηση σε δράση», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 9ης Έκθεσης Φορέων Δημοσίου – Κοινωνικού Τομέα και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων» POLIS.

Ειδικότερα την Παρασκευή στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός», συμμετείχε στη συνέντευξη τύπου – παρουσίαση των νησιών, που οργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο της 29ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013, ο Δήμαρχος, συμμετείχε στην Επιστημονική Συνάντηση Δημάρχων & Γενικών Γραμματέων, που οργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, στην Αθήνα, ο κ. Βουνάτσος συμμετείχε στις εκδηλώσεις «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2013», που οργάνωσαν η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής και οι Ομοσπονδίες, Αδελφότητες, Σύλλογοι των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, με τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση και κατάθεση στεφανιών στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, καθώς επίσης και στην εκδήλωση τιμής  προς τον συμπατριώτη μας συγγραφέα Τάκη Χατζηαναγνώστου, για τη συμπλήρωση 75 χρόνων συνεχούς παρουσίας του στο χώρο των ελληνικών γραμμάτων, στην Παλαιά Βουλή, όπου απηύθυνε χαιρετισμό .

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013, το πρωί ο Δήμαρχος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο, Ηλία Κουνιαρέλλη, συμμετείχε στην ημερίδα ενημέρωσης επιβλεπόντων φορέων – φορέων (Δήμων – Περιφερειών κλπ.) απασχόλησης του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για τις διαδικασίες πρόσληψης των επιλεγέντων ανέργων, καθώς και για τις διαδικασίες υλοποίησης του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, δυνάμει του οποίου, ο Δήμος Λέσβου, λαμβάνει 205 εργαζόμενους υποχρεωτικής εκπαίδευσης, γενικών καθηκόντων, πεντάμηνης διάρκειας, με διαγωνισμό που διεξήγαγε ο Ο.Α.Ε.Δ. με όρους Α.Σ.Ε.Π.

Μοιράσου το άρθρο!