Πολιτική

29/05/2019 - 12:40

"Δυνάμεις δημοκρατικού μετώπου" και όχι "ακροδεξιά" στηρίζει η Εριφύλη Χιωτέλλη

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανακοίνωση της κας Εριφύλης Χιωτέλλη. Το ενδιαφέρον δεν είναι στην έμμεση στήριξη του Μιχάλη Μαμάκου αλλά στο διαχωρισμό που επιχειρεί να κάνει ανάμεσα στις δύο υποψηφιότητες. Ανάμεσα στο Μιχάλη Μαμάκο και στον Στρατή Κύτελη. Ο ένας είναι ο "δημοκρατής" και ο άλλος "ακροδεξιός"! Κι αν θέλουμε να πάμε ένα βήμα πιο πάνω - και με βάση τη λογική της κας Χιωτέλλη - το 48% των δημοτών της Μυτιλήνης είναι "ακροδεξιοί". Επειδή όμως θέλουμε να είμαστε καλοπροαίρετοι θα λέγαμε "μπράβο" αν αυτή την ανακοίνωση η κα Χιωτέλλη την έκανε πριν από τις εκλογές. Αν προσπαθούσε να βγει από τα κομματικά όρια και να γίνει ένας συνδυασμός που θα συσπειρώσει όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις !!! Τις δημοκρατικές δυνάμεις χωρίς εισαγωγικά! Τώρα είναι πλέον αργά... Εντυπωσιάζει επίσης ότι στην ανακοίνωση δεν υπάρχει ούτε ίχνος αυτοκριτικής για την βαριά ήττα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί ,

Συνδημότες και συνδημότισσες.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλες και όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μας σ’ αυτό το ταξίδι των 2,5 μηνών.

Ευχαριστούμε επίσης από καρδιάς όσους και όσες μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Με τους 4 δημοτικούς μας συμβούλους συγκροτούμε για πρώτη φορά την αυτοδιοικητική μας ομάδα και υποσχόμαστε στα πλαίσια του δημοτικού συμβουλίου να αγωνιστούμε ώστε να υιοθετηθούν και να υλοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες από τις προγραμματικές μας θέσεις.

Υποσχόμαστε να δώσουμε φωνή και δύναμη σε όλες εκείνες τις κοινωνικές ομάδες που όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν στο περιθώριο.

Σε συνεργασία με τις δυνάμεις του δημοκρατικού χώρου θα συγκρουστούμε με τα συμφέροντα και θα αντιπαλέψουμε τις νοοτροπίες της συνδιαλλαγής και του πελατειακού τρόπου λειτουργίας.

Σχετικά με τη στάση μας στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, στο Δήμο Μυτιλήνης, δηλώνουμε ξεκάθαρα πως θα στηρίξουμε τις δυνάμεις του δημοκρατικού μετώπου απέναντι στην δεξιά και την ακροδεξιά, αρκεί και αυτές οι δυνάμεις με τα λόγια τους και τις πράξεις τους να τοποθετούνται εντός του δημοκρατικού μετώπου.

Τέλος σας δίνουμε το λόγο μας πως η ψήφος σας σε εμάς, θα είναι η φωνή σας και η δύναμή σας στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Θα μας δείτε πολύ σύντομα σε κάθε χωριό για να σχεδιάσουμε  μαζί σας την επόμενη δημιουργική τετραετία και να οικοδομήσουμε το νέο τρόπο λειτουργίας της αυτοδιοίκησης.

Είμαστε παρόντες και ήρθαμε για να μείνουμε!!!!

Μοιράσου το άρθρο!