Πολιτική

08/03/2011 - 17:24

Δύο αναφορές στη Βουλή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για τη Λέσβο

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ κ. Φώτης Κουβέλης σε συνέχεια των συναντήσεων που είχε με τοπικούς φορείς κατέθεσε στις 8 Μαρτίου 2011 αναφορές προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για ζητήματα της Λέσβου.

Συγκεκριμένα, κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών με την οποία η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λέσβου ζητεί την επέκταση  της ρύθμισης για τη δυνατότητα αναστολής καταβολής δόσεων δανείων με εγγύηση ελληνικού δημοσίου και σε επιχειρήσεις του Βορείου Αιγαίου, προκειμένου να ευνοηθεί η εμπορική λειτουργία σε μία από τις πλέον αδύναμες οικονομικά περιοχές της χώρας.

Επίσης, κατέθεσε αναφορά με την οποία ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» ζητεί σωστό σχεδιασμό και αναμόρφωση του Οργανισμού, άμεση πρόσληψη προσωπικού, δημιουργία νέας πτέρυγας και ανακαίνιση της παλαιάς, καθώς και νέο βιολογικό σταθμό καθαρισμού, προκειμένου να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, ως το μοναδικό ίδρυμα δευτεροβάθμιας περίθαλψης στο νησί.

 

Αναλυτικά:

 

 

 

ΑΝΑΦΟΡΑ Προς  τoν  κ.  Υπουργό Οικονομικών Ο βουλευτής B΄ Αθήνας Φώτης Κουβέλης  κατέθεσε αναφορά με την οποία η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λέσβου ζητεί την επέκταση  της ρύθμισης για τη δυνατότητα αναστολής καταβολής δόσεων δανείων με εγγύηση ελληνικού δημοσίου και σε επιχειρήσεις του Βορείου Αιγαίου, προκειμένου να ευνοηθεί η εμπορική λειτουργία σε μία από τις πλέον αδύναμες οικονομικά περιοχές της χώρας. Αθήνα, 8/3/2011 Ο καταθέτων βουλευτής ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ   Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων ΑΝΑΦΟΡΑ Προς  τoν  κ.  Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο βουλευτής B΄ Αθήνας Φώτης Κουβέλης  κατέθεσε αναφορά με την οποία ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» ζητεί σωστό σχεδιασμό και αναμόρφωση του Οργανισμού, άμεση πρόσληψη προσωπικού, δημιουργία νέας πτέρυγας και ανακαίνιση της παλαιάς, καθώς και νέο βιολογικό σταθμό καθαρισμού, προκειμένου να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, ως το μοναδικό ίδρυμα δευτεροβάθμιας περίθαλψης στο νησί. Αθήνα, 8/3/2011 Ο καταθέτων βουλευτής ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ          

 

 

Μοιράσου το άρθρο!