Πολιτική

24/08/2021 - 10:18

"Εδώ Πρόεδρος, εκεί Πρόεδρος, πού είναι ο Πρόεδρος;"

Αυτό που παρακολουθούμε να διαδραματίζεται τους τελευταίους μήνες  στο ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού μοιάζει με φαρσοκωμωδία. Εδώ Πρόεδρος, εκεί Πρόεδρος, πού είναι ο Πρόεδρος;

Δυστυχώς, όλα τα κρίσιμα ανοιχτά  ζητήματα στον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τις αναγκαίες υποδομές στήριξής τους, τα σωματεία που παλεύουν να επανακάμψουν μετά το τελευταίο λοκντάουν, παραμένουν μετέωρα, ενώ σε λίγες μέρες ξεκινούν ξανά τα πρωταθλήματα. 

Υποτίθεται πως ο Δήμος Μυτιλήνης ήταν έτοιμος από τον Δεκέμβρη του 2020, όταν και έγινε η διάσπαση του Συνδέσμου. Θα μπορούσε να πει κανείς πως, αν μη τι άλλο, είχε κι έναν ολόκληρο χρόνο να προετοιμαστεί, προκειμένου να επιτελέσει τον σκοπό του, δίνοντας λύσεις. 

Φαίνεται πως τελικά, όλο το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής εξαντλήθηκε στις μεθοδεύσεις της απομάκρυνσής μου από την προεδρία του Συνδέσμου. 

Ένα χρόνο μετά το ΝΠΔΔ αναζητά ακόμα Πρόεδρο, οι αθλητικοί σύλλογοι ψάχνουν έναν υπεύθυνο να συνεννοηθούν, οι ανάγκες πληθαίνουν και οι λύσεις αγνοούνται. 

Ελπίζω κι εύχομαι το ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού να λειτουργήσει άμεσα, εξυπηρετώντας τα σωματεία και εν γένει τη νεολαία μας, που ταλαιπωρούνται τόσο καιρό από την ανικανότητα των στελεχών της δημοτικής αρχής ακόμα και να συνεννοηθούν μεταξύ τους. 

Η υπομονή όλων μας έχει εξαντληθεί προ πολλού. Άραγε η δική τους αδιαφορία πότε θα εκλείψει;

 

Βάσω Χοχλάκα

Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Δ. Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!