Πολιτική

30/04/2014 - 14:59

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Φωτή Ξύδα: να επαναληφθεί το θαύμα της «Λεσβιακής Άνοιξης».

Μ

ε τον πλέον  περίτρανο τρόπο η παρουσία πλήθους συμπολιτών μας, μεταξύ των οποίων σημαντικές προσωπικότητες από τον αυτοδιοικητικό χώρο και την πολιτική ζωή του τόπου, στα χθεσινά εγκαίνια του Γραφείου του  εκλογικού συνδυασμού «Αδέσμευτος Συνδυασμός για τη Λέσβο» με υποψήφιο Δήμαρχο, τον κ. Φωτή Ξύδα, έστειλε μήνυμα νίκης για το συνδυασμό μας, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Παραβρέθηκαν δεκάδες πολίτες από όλους τους πολιτικούς, ιδεολογικούς και κοινωνικούς χώρους, δίνοντας δύναμη στο όραμα μιας συμμετοχικής και πολυσυλλεκτικής τοπικής κοινωνίας.
Πλαισιωμένος από τα στελέχη της παράταξης του, φίλους και συνεργάτες αλλά και δεκάδες συμπολίτες μας, στην ομιλία του ο κ. Φωτής Ξύδας,  εξέφρασε την βεβαιότητα και την θέληση όλων να αγωνιστούν και να παλέψουν με τα προβλήματα του τόπου.
Ο ίδιος δεσμεύτηκε για έναν ευγενή αγώνα, με μοναδικό στόχο τη διοίκηση του Δήμου Λέσβου, με ικανούς, τίμιους και αφοσιωμένους ανθρώπους στην προάσπιση των συμφερόντων του νησιού και στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. «Θέλουμε να ξαναζωντανέψουμε και να ξαναζήσουμε στο τόπο μας  το θαύμα της «Λεσβιακής Άνοιξης», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φωτής Ξύδας .
«Για αυτό είμαστε εδώ και ζητάμε την ψήφο σας για να ακούσουμε τις αγωνίες σας που τις ζούμε καθημερινά, -πολίτες αυτού του τόπου είμαστε μια εμείς - να ενώσουμε, να συνθέσουμε, να εργαστούμε και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας, αρχίζοντας από το «σπίτι» μας που είναι ο Δήμος Λέσβου. «Γνωρίζουμε, Μπορούμε και Δημιουργούμε», είναι το σύνθημά μας και  με τη  ψήφο σας το τρίπτυχο αυτό θα γίνει πράξη».

Ειδικότερα στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου, κ. Φωτής Ξύδας, επισήμανε:

«Αγαπητοί συνδημότες του Δήμου Λέσβου,

Φίλες και Φίλοι,

Εκ μέρους όλων των συνυποψήφιων μου στον «Αδέσμευτό Συνδυασμό για τη Λέσβο», σας ευχαριστούμε θερμά για την σημερινή σας παρουσία στα εγκαίνια του γραφείου μας από όπου απόψε ξεκινά με τη θερμή συμπαράσταση σας, η νικηφόρα πορεία μας προς τις εκλογές της 18ης Μαΐου.
Η παρουσία σας μας δίνει δύναμη και μεγαλύτερο κουράγιο, για να πετύχουμε τον στόχο μας, ένα στόχο ευγενή που αποσκοπεί στο να προσφέρει στο νησί μας μια Δημοτική Αρχή που του αξίζει.
Δεν είμαστε ανεπάγγελτοι ούτε επαγγελματίες πολίτικοί. Μοναδική μας επιδίωξη είναι η πρόοδος της Λέσβου. Αρνηθήκαμε να ακολουθήσουμε τις «γνωστές μεθόδους» γιατί δεν μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε απλώς τις εκλογές. Θέλουμε και μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το κοινό όραμα όλων μας: Να διοικήσουμε το Δήμο Λέσβου με αξιοκρατία, με ικανούς, τίμιους και αφοσιωμένους ανθρώπους.
Αυτόν τον στόχο δεν  μπορούμε να τον επιτύχουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη σας και την βοήθεια σας ώστε να μεταδοθεί και στο τελευταίο άκρο του νησιού μας το σύνθημα: Η Λέσβος χρειάζεται μια Δημοτική Αρχή που με την ευρεία αποκέντρωση που θα εφαρμόσει θα φέρει το νησί μας στη θέση που του αξίζει. Όλοι μαζί λοιπόν για να επαναληφθεί το θαύμα της «Λεσβιακής Άνοιξης». Είμαι σίγουρος ότι η σημερινή σας παρουσία και ενίσχυση θα μας δώσει τη νίκη.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

                                                                                         Από το γραφείο τύπου του Αδέσμευτου Συνδυασμού για τη Λέσβο

Μοιράσου το άρθρο!