Πολιτική

16/06/2023 - 11:42

Εικόνες ντροπής στο Βαφειό! Τι αναφέρει ο υποψήφιος Δήμαρχος Απόστολος Αλατζάς

Επίσκεψη στο Βαφειό πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Απόστολος Αλατζάς. Σε ανάρτηση του αναφέρει:

Επισκέφτηκα  χθες τον οικισμό Βαφειό μετά από πρόσκληση φίλων που ζουν εκεί. Άκουσα και συζήτησα τα θέματα που τους απασχολούν, τα προβλήματα πολλά, με προγραμματισμό και ιεράρχηση στην οποία θα είναι όσο το δυνατό σύμφωνη η τοπική κοινωνία θα τα λύσουμε.

Εδώ όμως εντόπισα μεγάλη κακοτεχνία σε παραδοσιακά πλακόστρωτα ,θα συμβούλευα ότι τα έργα είναι πάντα θετικά όταν ακολουθείται η στοιχειώδης παράδοση των χωριών, (στις φωτογραφίες υπάρχει παραδοσιακό κομμάτι πλακόστρωτο και πώς έγινε το καινούργιο, εμφανής διαφορά) .

 

12
 πλακόστρωση... και...

 

33
πλακόστρωση.... τσιμέντο να γίνει....

Εδώ εμπλέκεται βέβαια και η ΔΕΥΑΛ ,σε αποκατάσταση του δικτύου η οποία πρέπει να πιεστεί από την δημοτική αρχή, ώστε να κλείσει το δρόμο ,που έχει μείνει ανοιχτός αρκετό χρονικό διάστημα και το χωριό δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί, δεν υπάρχει σήμανση έργου ,εικόνες ντροπής με καρέκλα στο κέντρο του δρόμου,( Οι φωτογραφίες ενδεικτικές).

Καλώ την δημοτική αρχή που με πανηγυρισμούς ,έδειξε το πιο πάνω πλακόστρωτο και έγινε αιτία να εξοργιστούν οι πολίτες που ζουν εκεί , αύριο κιόλας να πιέσει την ΔΕΥΑΛ για γρήγορη αποκατάσταση ώστε να επέλθει η κανονικότητα στη ζωή των κατοίκων.

 

 

Βαφειός 15 / 06 / 2023..

14

ΔΔ

Μοιράσου το άρθρο!