Πολιτική

27/05/2017 - 06:18

Είμαστε Γκασμάδες (Gasmadius Mytilinensis), δίποδα θηλαστικά και Homo Skatokefalus

Μια ανάρτηση του Αντιδημάρχου Καλλονής  Ταξιάρχη Βέρρου και το σχόλιο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Ψάνη στο facebook έχουν προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων.

 

Η επίμαχη ανάρτηση: 

 

Ταξιαρχης Βερρος Γκασμας(Gasmadius Mytilinensis).Ανθρωπόμορφο, δίποδο θηλαστικό που απαντάται στο νησί της Λέσβου (μεταναστεύει και σε άλλες περιοχές αλλά εκεί συνήθως αμβλυνονται τα χαρακτηριστικα του).Ειδικά σε συγκεκριμένη περιοχη του πολυπαθου νησιού (από την οποία ελπίζω σύντομα να απαλλαγούμε, αυτοδιοικητικα εννοώ ) υπάρχουν αξιοσημειωτοι πληθυσμοί. Γκρινιάζει συνεχώς, ειρωνευεται, λοιδωρει, δεν του αρέσει ποτέ τίποτα, προσπαθεί τις εργάσιμες ώρες να βρει τρόπο για να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα κατά δε τις ώρες ανάπαυσης επαναστατεί, μέσω Facebook μόνο ,γιατί όταν έρθει η ώρα να υλοποιήσει την επανάσταση, έρχεται η ώρα της κατσίκας.Ζει μόνο του ,αφού αδυνατεί να κάνει κάτι συλλογικά, οπότε δε το προσπάθησε απέτυχε παταγωδώς. Ως προφήτης Μπασκεκατσης ,προφητευει συνεχώς ότι "θα πεθάνει ο Πάπας " ,όταν δε νομοτελειακα κάποια στιγμή ο Υψιστος καλέσει τον Παπα κοντά του, θριαμβολογει λέγοντας "είδατε που είχα δικιο".Βλέπει παντού εχθρούς, άχρηστους και λαμογια . Ειδικεύεται στο πριονισμα -χαρακτήρων, συνειδήσεων και κυρίως έργων και πράξεων. Είδος ακίνδυνο για την σωματική σας υγεία, εξαιρετικά επικίνδυνο όμως για την ψυχική. Όταν το συναντήσετε, το ακούσετε ή το διαβάσετε, αγνοήστε το.Θα φύγει.

Giorgos Psanis Μ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΜΠΕΡΔΕΨΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΣΤΗ ΜΕΣΗ , ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΚΑΨΕΡΟΣ. RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!

Ταξιαρχης Βερρος Απλά τα λέω. Δεν αναγνώρισες κανέναν από το ειδος;
 
Giorgos Psanis ΚΑΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ
 
Giorgos Psanis ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΕΙΔΟΣ HOMO SKATOKEFALUS ;

-------------

Αλήθεια ποιοι είναι αυτοί οι Δημοτικοί Άρχοντες που έχουν δικαίωμα να αποκαλούν τους μισούς κατοικούς του νησιού  (40.000 κατά τον κ. Ψάνη)  "δίπολα θηλαστικά" , "Μυτιληνιούς Γκασμάδες" , "Homo Skatokefalous"

Συμφωνεί άραγε ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός;

Ας μάθουν οι συγκεκριμένοι Δημοτικοί Άρχοντες ότι ο κόσμος και κρίση έχει και τιμωρεί τέτοιες συμπεριφορές.

Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοιο περιστατικό σε όλη την Ελλάδα. Δημοτικοί Άρχοντες να μιλούν με τέτοιο τρόπο για τους δημότες...

Μοιράσου το άρθρο!