Πολιτική

07/01/2022 - 19:21

Είπε "αντίο" στην Δημοτική Αρχή Κύτελη ο Συμεών Χαραλάμπους

Ακόμη μια απώλεια μετράει από σήμερα η Δημοτική Παράταξη του Στρατή Κύτελη στο Δήμο Μυτιλήνης καθώς ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ευεργέτουλα Συμεών Χαραλάμπους με επιστολή του γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του.

Αξίζει να τονιστεί ότι κ. Χαραλάμπους εδώ και καιρό είχε διαφοροποιηθεί στο θέμα διαχείρισης του μεταναστευτικού από τον Δήμο Μυτιλήνης.

 

Συγκινητική είναι η ανάρτηση του επίσης ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου  κ. Βάλεση:

"Δεν θα σχολιασω την.. Ανεξαρτητοποιηση.. του Δημοτικου συμβουλου κ Χαραλαμπους, αν και θα ειχα πολλα να πω γι αυτην...

-- Θα πω ομως για τον... Σιμο.. που γνωριζω εδω και δυομιση χρονια περιπου και θεωρω ΤΙΜΗ που με εχει φιλο!

-- Κι αυτο γιατι προκειται για ενα σπανιο ΑΝΘΡΩΠΟ με απιστευτα αποθεματα Καλοσυνης, Αγαπης και πραγματικης Αλληλεγγυης για τον συνανθρωπο του, γνωστο η αγνωστο, φτωχο η οχι.

-- Ενα ΓΙΑΤΡΟ... εναν επιστημονα, που ΤΙΜΑ στο μεγιστο βαθμο τον ορκο του Ιπποκρατη που εδωσε στην πραξη και οχι στα λογια..

-- Ενα Δημοτικο συμβουλο, που εχει πραγματικο Παθος, Ενδιαφερον και Αγαπη για τα χωρια του σε βαθμο πολλες φορες.. εκνευριστικό (?)

-- Συμεων ξερω οτι δεν θα σου.. "αρεσουν"... αυτα που γραφω, λογω της Σεμνοτητας και Ταπεινοτητας που σε διακρινουν ως ανθρωπο. Ελπιζω να με συγχωρεσεις μα ειναι λογια απο τη ψυχη μου και τα λεω Δημοσια γιατι τ αξιζεις και ηθελα να τα πω!"

Μοιράσου το άρθρο!