Πολιτική

05/12/2021 - 22:56

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Τι ψήφισε η Λέσβος

Μεγάλο το ενδιαφέρον των πολιτών για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ καθώς στη Λέσβο, ψήφισαν περιπου 500 πολίτες περισσότεροι από τις εκλογές του 2017.

Αναλυτικά στα  8 εκλογικά κέντρα της Λέσβου ψήφισαν 1788 ( 1280 το 2017) και έλαβαν

Ανδρουλάκης 652

Γερουλάνος 18

Καστανίδης 45

Λοβέρδος 586

Παπανδρέου 391

Χριστίδης 88

Όσοι ψήφισαν σήμερα , θα μπορέσουν να συμμετέχουν στις εκλογές της επόμενης Κυριακής για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

 

 

Πανελλαδικά προβάδισμα ηγεσίας για Ν. Ανδρουλάκη, «μάχη για τη 2η θέση»

δφ

 

 

Προβάδισμα στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής αποκτά σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Θρίλερ» με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ανδρέα Λοβέρδο, οι οποίοι δίνουν «μάχη» στήθος με στήθος.

Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό που κυμαίνεται κοντά στο 40%, ενώ Γιώργος Παπανδρέου και Ανδρέας Λοβέρδος «μάχονται» για τη δεύτερη θέση, με τον πρώτο να βρίσκεται μπροστά κατά 2 περίπου μονάδες. Έπονται Παύλος ΧρηστίδηςΧάρης Καστανίδης και Παύλος Γερουλάνος.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το ισχυρό προβάδισμα του Νίκου Ανδρουλάκη ενδέχεται να του εξασφαλίζει μεγάλο πλεονέκτημα και για την εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής.

«Ακόμα είμαστε στην αρχή της καταμέτρησης» λένε συνεργάτες στο αρχηγείο του Γιώργου Παπανδρέου, το επιτελείο του οποίου εκτίμησε νωρίτερα ότι θα κερδίσει την πρωτιά.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έγινε δεκτός από το επιτελείο του στη Χαριλάου Τρικούπη με αγκαλιές και χειροκροτήματα, λίγο πριν τις 22:30, ενώ θα παρακολουθήσει από εκεί τη ροή των αποτελεσμάτων και θα προετοιμάσει τις δηλώσεις του.

Η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται, ενώ οι υποψήφιοι βρίσκονται στα επιτελεία τους και ετοιμάζουν τις δηλώσεις τους, οι οποίες αναμένονται μετά την πρώτη σαφή εικόνα των αποτελεσμάτων.

 

πηγη:  ertnews.gr

Μοιράσου το άρθρο!