Πολιτική

25/10/2011 - 13:55

Εκλογή Ν.Γιακαλή στην Εκτελεστική Επιτροπής της ΕΝ.Π.Ε.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εξελέγη ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Αθανάσιος Γιακαλής. Οι εκλογές διενεργήθηκαν χθες 24/10 στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στην Αθήνα.

Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εξελέγη ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός, Α΄ Αντιπρόεδρος ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, Β΄ Αντιπρόεδρος ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, Γενικός Γραμματέας ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Απόστολος Παπατόλιας και Ταμίας ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωάννης Μαχαιρίδης. Στην Εκτελεστική Επιτροπή πέραν του κ. Γιακαλή εξελέγησαν και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Δακής Νικόλαος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης Αλέξανδρος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής κ. Γαλανός Νικόλαος.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Αθανάσιος Γιακαλής, δήλωσε μετά την ανάδειξή του στην Εκτελεστική Επιτροπή.

«Με συλλογική δουλειά, συνεχή επικοινωνία και συνεργασία, θεωρώ ότι όλοι μας μπορούμε και μέσω της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας να προσθέσουμε άλλον έναν συντελεστή ανάπτυξης για τις Περιφέρειές μας και σε τελική ανάλυση για τη χώρα μας. Η άποψή μου είναι γνωστή για το σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, δίνοντας αποφασιστικές λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και η κοινωνία. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους.».

Μοιράσου το άρθρο!