Πολιτική

15/02/2024 - 16:12

Ένα βήμα μπροστά ο Π. Χριστόφας: ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής

 

Προσκαλείσθε στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67Α του Ν. 3852/2010, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφέρειας Β. Αιγαίου (Κουντουριώτη 1, Μυτιλήνη), τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 & ώρα 6:00 μ.μ..

  • Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης εγγράφονται υποχρεωτικά τα θέματα που επιθυμεί να θέσει κάθε δημοτικός σύμβουλος, τα οποία αφορούν στο έργο της δημοτικής αρχής, εφόσον έχουν κατατεθεί εγγράφως στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου τρεις (3) ημέρες πριν από τη συνεδρίαση, ήτοι έως την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024. Κάθε δημοτικός σύμβουλος μπορεί να θέσει έως ένα (1) θέμα. Εφόσον έχουν υποβληθεί συνολικά πάνω από δέκα (10) θέματα, διενεργείται δημόσια κλήρωση από το προεδρείο για τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν και τα οποία εγγράφονται στην ημερήσια διάταξη. Στην ημερήσια διάταξη εγγράφονται έως τρία (3) θέματα που προτείνονται από συμβούλους της πλειοψηφίας.
  • Επιπλέον των ανωτέρω θεμάτων, έως δύο (2) θέματα μπορούν να συζητούνται εφόσον τα έχουν θέσει οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων. Αν έχουν υποβληθεί πάνω από δύο (2) θέματα από τους προέδρους δημοτικών κοινοτήτων, τότε διενεργείται κλήρωση.
  • Απαγορεύεται η συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος κατά τη συνεδρίαση αυτή, καθώς και η λήψη οποιαδήποτε απόφασης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΟΒΕΤΖΑΣ

Μοιράσου το άρθρο!