Πολιτική

27/04/2012 - 14:33

Ενημέρωση για τον προγραμματισμό περιοδειών-εκδηλώσεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ign="center">

Ομιλία υποψηφίων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αγ. Παρασκευή σήμερα Παρασκευή 27/4

Κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λέσβου με τον υποψήφιο βουλευτή γιατρό Στρατή Παυλή και μέλη της τοπικής επιτροπής επισκέφτηκαν την Τετάρτη 25/4 το Βοστάνειο Νοσοκομείο, όπου συζήτησαν με τους εργαζόμενους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κατέθεσαν τις θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την υπεράσπιση του καθολικού δικαιώματος σε ένα δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας. Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε περιοδεία σε Κάτω Τρίτος, Συκούντα και Ίππειος όπου και εκφωνήθηκε ομιλία στην πλατεία.

Την Πέμπτη 26/4 κλιμάκια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξόρμησαν σε γειτονιές της Μυτιλήνης (Λαγκάδα, Λαζαρέτο, Βουναράκι, Χρυσομαλλούσα-εργατικές κατοικίες) όπου διένειμαν προεκλογικό υλικό και συζήτησαν με κατοίκους. Την ίδια ημέρα άλλο κλιμάκιο επισκέφτηκε τα χωριά Ανεμότια, Φίλια και Σκαλοχώρι.

 

Για σήμερα Παρασκευή 27/4 είναι προγραμματισμένη ομιλία των υποψηφίων βουλευτών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αγ. Παρασκευή στις 20:00. Νωρίτερα οι υποψήφιοι θα επισκεφτούν τα χωριά Δάφια, Αρίσβη, Σκάλα Καλλονής και Νάπη. Το βράδυ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εγκαινιάζει και το εκλογικό της περίπτερο στην προκυμαία της Μυτιλήνης, στο ύψος της Πλ. Σαπφούς (δίπλα στη στάση των αστικών).

Για το Σάββατο 28/4 ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λέσβου προγραμματίζει εξόρμηση στο δυτικό τμήμα του νησιού (Βατούσα, Πτερούντα, Χίδηρα, Άγρα, Μεσότοπο) που θα ολοκληρωθεί με ομιλία στην Ερεσό στις 20:00 από τους υποψηφίους βουλευτές. Την Κυριακή 29/4 η περιοδεία θα συνεχιστεί σε Παράκοιλα, Σίγρι και με ομιλία το βράδυ στις 20:00 στην Άντισσα. Κατά τη διάρκεια του διημέρου κλιμάκια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα εξορμήσουν και σε γειτονιές της Μυτιλήνης (Κιόσκι, Κουλμπάρα, Πάνω Σκάλα, Συνοικισμός) όπου θα μοιράσουν προεκλογικό υλικό.

Την Δευτέρα 30/4 η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λέσβου πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική της εκδήλωση στην πλατεία Σαπφούς στις 19:30. Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στη συνέχεια θα προβληθεί το CATASTROΪKA, το νέο ντοκιμαντέρ των δημιουργών του Debtocracy, Άρη Χατζηστεφάνου και Κατερίνας Κιτίδη.


Μοιράσου το άρθρο!