Πολιτική

19/12/2019 - 12:02

Επιφυλακή Δήμου Δυτικής Λέσβου για την κλειστή δομή στη θέση "Σκαμνιούδα"

Γενική συνέλευση στην Άντισσα την Κυριακή

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε μεταδώσει τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 το Lesvosnews.net η θέση της κλειστής δομής μεταναστών στη Λέσβο έχει κλειδώσει  και θα γίνει στην περιοχή της Άντισσας και συγκεκριμένα στην θέση"Σκαμνιούδα".

Η θέση αυτή προς το παρόν δεν έχει διαψευσθεί ενώ παράλληλα η Κυβέρνηση δεν έχει ενημερώσει επίσημα τους Δημάρχους του νησιού και τον Περιφερειάρχη.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι η εταιρεία που εκτελεί το δρόμο Καλλονής - Σιγρίου έχει λάβει άδεια να εναποθέσει προϊόντα εκσκαφής στην περιοχή Σκαμνιούδα!  Αυτή ακριβώς η τελευταία εξέλιξη έθεσε σε επιφυλακή το Δήμο Δυτικής Λέσβου.

Ο Δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος σε ανάρτηση του αναφέρει τις ενέργειες του Δήμου ώστε και το έργο κατασκευής του δρόμου να συνεχιστεί και να μην βρεθεί μπροστά σε τετελεσμένα γεγονότα. :

"Ξεκινάμε σήμερα την αποκατάσταση αγροτικού δρόμου στην περιοχή "Σκαμνιούδα" της Αντισσας.Ζητάμε συγγνώμη από τον ανάδοχο του έργου της κατασκευής της οδού Καλλονής - Σιγρίου αφού δεν θα είναι πλέον δυνατή η προσπέλαση των οχημάτων που μεταφέρουν προϊόντα εκσκαφής και ισοπεδώνουν χώρο στην περιοχή, λόγω των εργασιών που εκτιμώ ότι θα διαρκέσουν 2-3 μήνες. Θα υποδειχθεί σήμερα άλλος χώρος για την εναπόθεση των προϊόντων εκσκαφής ώστε να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση στην εκτέλεση του έργου"

 

Το απόγευμα της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου θα  πραγματοποιεί γενική συνέλευση κατοίκων της περιοχής της Άντισσας  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με την παρουσία του Δημάρχου Τ. Βέρρου και εκπροσώπους όλων των παρατάξεων. 

Μοιράσου το άρθρο!