Πολιτική

27/04/2012 - 14:24

Επισκέψεις Νίκου Σηφουνάκη σε Ασώματο,Αγιάσο, Πλωμάρι και Ερεσό-Σίγρι

mg class="alignleft size-thumbnail wp-image-42912" title="sifounakis" src="http://agrorama.files.wordpress.com/2012/04/sifounakis2.jpg?w=150" alt="" width="150" height="93" />Ο Υπουργός Αν. ΠΕΚΑ και υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Ν. Σηφουνάκης, επισκέφθηκε προχθές τον Ασώματο, την Αγιάσο και τα χωριά του ορεινού Πλωμαρίου (Αμπελικό, Ακράσι, Νεοχώρι). Στην Αγιάσο ιδιαίτερα είχε την ευκαιρία να περπατήσει απ άκρη σ’ άκρη το χωρίο να συναντήσει και συζητήσει με πολλούς πολίτες και εκπροσώπους φορέων και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις για τις εκλογές και την επόμενη ημέρα.

Χθές (26.4) επισκέφθηκε το Σίγρι, όπου εκτός από την αγορά πήγε και στο Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και συζήτησε με τους εργαζόμενους. Είχε την ευκαιρία να ανακοινώσει μάλιστα και την υπογραφή της τριμερούς προγραμματικής σύμβασης (μεταξύ Μουσείου, Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και Υ.Π.Ε.Κ.Α. Ειδική γραμματεία Δασών). Με βάση την 5ετούς διάρκειας αυτή σύμβαση ανατίθεται η διαχείριση των προστατευμένων περιοχών της Δ – ΝΔ Λέσβου στο Μουσείο και προβλέπονται έξτρα πόροι για την προστασία και ανάδειξη των.

Στην Ερεσό και στη Σκάλα Ερεσού ενημερώθηκε για τις πρόσφατες ζημιές από την θαλασσοταραχή, καθώς και για τις προετοιμασίες και τις εκτιμήσεις της φετινής θερινής περιόδου.

Σήμερα Παρασκευή (27.4) ο κ. Σηφουνάκης θα βρίσκεται στην Αθήνα για την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ το Σαββατοκύριακο θα περιοδεύσει στη Λήμνο, όπου το Σάββατο θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση που διοργανώνει η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λήμνου στο ξενοδοχείο Διαμαντίδης στις 20:00.

Μοιράσου το άρθρο!