Πολιτική

11/05/2014 - 07:17

Επισκέψεις Σπύρου Γαληνού

Π

ροχθες(09/05)το πρωί, ο επικεφαλής της αυτοδιοικητική κίνησης “Μόνο για τη Λέσβο” και υποψήφιος δήμαρχος κ, Σπύρος Γαληνός συναντήθηκε με τους εργαζομένους του αεροδρομίου της Μυτιλήνης. Πιο συγκεκριμένα προχώρησε σε έναν ιδιαίτερα εποικοδομητικό διάλογο μαζί τους, αφού οι ίδιοι του εξέθεσαν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν  όπως για παράδειγμα την πώληση του αεροδρομίου σε ιδιώτες, την πολύ κακή κατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων και την έλλειψη συγκοινωνιακού κόμβου.

 Το ίδιο βράδυ, μεγαλειώδη υποδοχή του επιφύλαξαν οι κάτοικοι της δημοτικής κοινότητας του Ευεργέτουλα κατά την επίσκεψη την οποία πραγματοποίησε μαζί με στελέχη της κίνησης.

Ο κ. Γαληνός και οι υποψήφιοι των χωριών της περιοχής, όπου στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι παιδιά νέα, γεμάτα διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, είχαν την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσουν το όραμά τους στους κατοίκους του Ευεργέτουλα, συνομιλώντας μαζί τους.

Η μεγάλη αποδοχή που τυγχάνει η αυτοδιοικητική κίνηση''Μόνο για τη Λέσβο'' επισφραγίστηκε με μια εντυπωσιακή, όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου, συγκέντρωση στο Κάτω Τρίτος όπου ο κ.Γαληνός , κατά την ομιλία του, έδωσε το σύνθημα για την αναγέννηση των χωριών μας μέσω του προγράμματος που έχει καταρτιστεί, κύριος γνώμονας του οποίου είναι η ενδυνάμωση του ρόλου που θα διαδραματίσουν τα συμβούλια των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων στο νέο μοντέλο διοίκησης που θα εφαρμοστεί τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο.

 

Μοιράσου το άρθρο!