Πολιτική

29/03/2011 - 13:58

Επίσκεψη Δημάρχου Λέσβου στην Πέτρα

Χθες Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011 το βράδυ ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φωκίων Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Βατό, Καθαριότητας Ηλία Κουνιαρέλλη, Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Τεχνολογίας & Πληροφορικής Γιάννη Τσακίρη, προήδρευσε σε σύσκεψη στο τέως Δημαρχείο Πέτρας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Δημοτική Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Πέτρας Ταξιαρχούλα Πνακά, ο Δημοτικός Σύμβουλος της ίδιας αυτής Ενότητας Δημήτρης Βελούτσος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πέτρας Κλεάνθης Θεολόγος καθώς και οι λοιποί σύμβουλοι, ο Προϊστάμενος της Αποκεντρωμένης Περιφερειακής Υπηρεσίας του Δήμου Λέσβου στην Πέτρα Αντώνης Τρίχος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στύψης Φωκίων Γελαγώτης, εκπρόσωπος της εκκλησιαστικής αρχής, καθώς επίσης εκπρόσωποι της Ένωσης Επαγγελματιοβιοτεχνών Πέτρας, του Συλλόγου Εστιατόρων Πέτρας, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πέτρας, του Π.Γ.Π. Συλλόγου «Αχιλλέας» Πέτρας, των Ξενοδόχων της περιοχής αλλά και απλοί πολίτες, οι οποίοι εξέθεσαν με τα μελανότερα χρώματα τα επί δεκαετίες εκκρεμούντα προβλήματα της περιοχής.

Ο κ. Βουνάτσος απαρίθμησε τις άμεσες παρεμβάσεις της νέας Δημοτικής Αρχής για την επίλυση αρκετών από αυτά τα ζητήματα, δύο τουλάχιστον εκ των οποίων έχουν δικαστική εμπλοκή από το παρελθόν. Για άλλα προβλήματα τεχνικής φύσεως ο  Δήμαρχος Λέσβου έδωσε εντολή στους παρευρισκόμενους Αντιδημάρχους και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου να μεταβούν επί τόπου εντός της εβδομάδας για την αντιμετώπισή τους, σύνταξη μελετών κλπ.

Στη συνέχεια, έλαβε χώρα συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Πέτρας κατά την οποία ο Δήμαρχος Λέσβου έδωσε απαντήσεις και τόνισε ότι θα υλοποιήσει δια της διοικητικής οδού τις αποφάσεις του συμβουλίου.

 

Μοιράσου το άρθρο!