Πολιτική

30/03/2017 - 17:33

Επίσκεψη Γ. Πάλλη στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Λέσβου

Επίσκεψη στις νέες εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Λέσβου (ΣΥΦΑΛ) στην Παγανή, έκανε την Δευτέρα 27 Μαρτίου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Πάλλης.

 
Ο βουλευτής περιηγήθηκε στους χώρους του συνεταιρισμού και συζήτησε με εργαζόμενους και στελέχη του Σε συνάντηση που είχε με τον Γενικό Διευθυντή του συνεταιρισμού Νικήτα Μανώλη, και με τον πρόεδρο Παναγιώτη Παπαδέλλη του έγινε αναλυτική παρουσίαση για τις δραστηριότητες του, τόσο από.
 
Ο ΣΥΦΑΛ είναι η μεγαλύτερη συνεταιριστική επιχείρηση στο νησί, με δραστηριότητες και στη Χίο και στη Λήμνο, ενώ ο ετήσιος κύκλος εργασιών του ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ.
 
Ο Γ. Πάλλης σημείωσε ότι ο συνεταιρισμός θα μπορούσε να συμβάλλει στην  ανάπτυξη μιας σειράς παραγωγικών τοπικών δραστηριοτήτων  με την αξιοποίηση των δυνατότητων που προσφέρει η πλούσια χλωρίδα του νησιού.
 
Ενημέρωσε μάλιστα τον πρόεδρο και τον Γενικό Διευθυντή για τις δυνατότητες και τα κίνητρα που προσφέρει ο νέος νόμος 4430/2016μ, για την ανάπτυξη της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και κάλεσε τον συνεταιρισμό να εξετάσει τις δυνατότητες ένταξης του στο σχετικό μητρώο

Μοιράσου το άρθρο!