Πολιτική

06/05/2014 - 18:33

Επίσκεψη του Φ. Ξύδα στις υπηρεσίες του Δήμου Λέσβου

style="text-align: justify;"> 
Τις υπηρεσίες του Δήμου Λέσβου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής του Αδέσμευτου Συνδυασμού για τη Λέσβο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Φωτής Ξύδας μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους.
 
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Λέσβου, κ. Γιώργος Αλεξίου, ενημέρωσε τον κ. Ξύδα για τα προβλήματα των εργαζομένων, δινοντας έμφαση στην έλλειψη προσωπικού λόγω αποχωρήσεων για διαφόρους λόγους, στον κατακερματισμό των υπηρεσιών και στην ανάγκη αποκέντρωσης τους, καθώς και στο κτιριακό πρόβλημα σε ότι αφορά την στέγαση των κεντρικών υπηρεσιών.
 
Αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο των εργαζομένων, λόγω των ανωτέρω προβλημάτων, ο κ. Φωτής Ξύδας, δεσμεύτηκε εφόσον ο Συνδυασμός του εκλεγεί, να συνεργαστεί με τους υπαλλήλους οι οποίοι αποτελούν την «ραχοκοκαλιά» του Δήμου, για την αποκέντρωση υπηρεσιών, φροντίζοντας παράλληλα για την απαραίτητη στελέχωση τους, μέσω των αναγκαίων προσλήψεων, όπου είναι εφικτό να γίνουν και την ανακατανομή του ήδη υπηρετούντος προσωπικού.  Ακολούθως, ο κ. Ξύδας, επισκέφτηκε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, το ΚΕΠ και το Γραφείο του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»..
 
Το πρωί της ίδιας μέρας,  ο κ. Φωτής Ξύδας επισκέφθηκε, τις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας και Διάθεσης Λυμάτων Μυτιλήνης, όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία της ΔΕΥΑΛ από το προσωπικό που υπηρετεί εκεί, ενώ  συνολικά για τα ζητήματα της ύδρευσης – αποχέτευσης και βιολογικών καθαρισμών ενημερώθηκε κατά την επίσκεψη του στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ.
 
Χθες ο κ. Ξύδας μαζί με  υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του Αδέσμευτου Συνδυασμού για τη Λέσβο επισκέφθηκε τον Μόλυβο όπου φορείς, επαγγελματίες και επισκέπτες, τον υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα.
 

Μοιράσου το άρθρο!